הוראות שימוש ותחזוקה אביזר רביולי למכונת פסטה
אביזר תוסף למכונת פסטה, מסייע להכנה נוחה, מהירה ואחידה של מספר טורי כיסוני רביולי ממולאים, כך שתוכלו בקלות יחסית להכין כמות נכבדה של כיסוני רביולי
התקינו את אבזר הרביולי כך שיתאים בין שתי המסילות שעל מכונת הפסטה, באופן בו הגלילים פונים כלפי מטה. להכנת הכיסונים, השתמשו ברצועת בצק פסטה לאחר שרודדה, יובשה והיא באורך של כ- 80 ס"מ, או לחילופין שתי רצועות בצק באורך של כ- 40 ס"מ כ"א, שחוברו בקצה.
מקפלים את רצועת הפסטה הארוכה במרכז, כך שתתקבל רצועת פסטה כפולה, באורך של כ- 40 ס"מ, ומקמחים אותה קלות כדי למנוע את הידבקות לאבזר הרביולי.
מכניסים את הצד המחובר של רצועת הפסטה הכפולה לתוך אביזר הרביולי, ומסובבים את הידית כך שהפסטה תאחז בין גלילי האביזר.
מפרידים את שני חלקי רצועת הפסטה, ומניחים מעט מתערובת המילוי ביניהן. חשוב לוודא שהמילוי אינו נוזלי. כעת, מסובבים בזהירות את ידית האביזר, להנעת הגלילים על מנת ליצור את כיסוני הרביולי. תוך כדי הפעולה, הוסיפו מתערובת המילוי, ככל שנדרש, עד שסיימתם להעביר את כל רצועת הפסטה באביזר.
את כיסוני הרביולי שנוצרו, הניחו לייבוש על משטח מקומח. לאחר מכן השלימו את הפרדת הכיסונים בעזרת גלגלת זיג זג, ובשלו אותם במים רותחים עם מעט מלח, למשך 3 – 5 דקות
כל הזכויות שמורות © סושף ®