Made in Germany, Solingen since 1814
עמוד הבית של סכיני ווסטהוף דרייצק בישראל - יצרן סכיני מטבח איכותיים, סולינגן גרמניה מאז 1814
סדרות הסכינים
אנו גאים להציג את סכיני המטבח שלנו המיוצרים מאז 1814 בבירת הפלדה סולינגן בגרמניה
סדרות סכיני מטבח מחושלים CLASSIC, CLASSIC IKON, XLINE, IKON
סדרות סכיני מטבח מוטבעים SILVERPOINT, GOURMET, PRO
סדרת סכינים למטבח Classic – סכין מטבח מחושל עשוי גוש פלדה יחידני בקשיות גבוהה של º58 Hrc – מבטיח חדות ממושכת, ביצועים גבוהים ועמידות לאורך שנים
סדרת הסכינים Classic IKON – לחוויית חיתוך אולטימטיבית בסדרת סכינים מחושלת לקשיות גבוהה של 58° רוקוול מבטיח חדות גבוהה וממושכת
סדרת סכינים IKON ה"יהלום שבכתר" לחווית חיתוך אולטימטיבית בסדרת סכינים מחושלת המצוידת בידית ארגונומית תלת מסומרת מעץ Blackwood אפריקאי
סדרת סכינים Epicure - סדרת הפרמיום החדשה - משלבת יעילות וקלות של סכין יפנית, עם איכות ובטיחות גרמנית. וקובעת רף חדש וגבוה שעובד עם כל סגנונות הבישול
סדרת הסכינים Gourmet לחובבי הבישול הרציניים - לחיתוך מדויק בסכין מוטבע חד שהוא תוצר טכנולוגיית הלייזר המתקדמת ביותר
סדרת הסכינים Silverpoint לחובבי הבישול ולטבח - לחיתוך מדויק בסכין מוטבע חד וקל משקל, שהוא תוצר טכנולוגיית הלייזר המתקדמת ביותר
סדרת הסכינים PRO עוצבה על ידי טבחים ונבנתה לעמוד באתגר חיתוך אינטנסיבי מקצועי, לחיתוך מדויק עם סכין שהוא תוצר טכנולוגיית הלייזר המתקדמת ביותר
סדרת סכיני ירקות צבעוניים לחיתוך מדויק עם סכין קצר, חד וקל משקל, תוצר טכנולוגיית הלייזר המתקדמת ביותר
- החברה בהנהלת בני הדור השביעי – הרלד ווסטהוף וויולה ווסטהוף
- כל הסכינים מיוצרות במלואן בסולינגן גרמניה – מזה יותר מ- 200 שנות התמחות בייצור מספריים וסכיני מטבח
- החברה מעסיקה 350 עובדים בגרמניה, ו-60 בשלוחות בארה"ב וקנדה
- יותר מ- 100 רובוטים מופעלים בקווי הייצור בגרמניה
- הסכינים מיוצרים מסגסוגת פלדה ייחודית –חזקה במיוחד וללא הכתמה
- הסכינים נמכרים ביותר מ- 90 מדינות בעולם עם אחריות יצרן ל- 25 שנה
ייקים ידועים בדייקנות, בשאיפה למצוינות הנסמכת על ידע מקצועי ושימוש בחומרי גלם מצוינים לזה תוסיפו את המיומנות הגרמנית והניסיון של ווסטהוף בייצור סכיני מטבח בסולינגן מזה יותר מ- 200 שנה להם נרתמו טכנולוגיות הייצור המתקדמות ביותר, והנה מפעל עם הסטוריה של 7 דורות שיודעים מה הם עושים. בסרטון אפשר לחוש ממש כאילו הלחם נחתך לידנו, העגבנייה שנחתכת ולא מתקמצצת...הדק דק של הפטרוזיליה או הדג, וכמובן האבטיח (תודו שאף פעם לא חשבתם להשתמש בסכין לחם). לכל אחד מאלו סכין מתאים ומניב תוצאות פרפקט!!!
בתהליך היצירה של סכין מחושלת נדרשים מעל 40 שלבי ייצור שונים כדי להפוך גוש פלדה לסכין ווסטהוף דרייצק מחושל לשלמות מוחלטת. מטלות אלו מבוצעות באמצעות כ- 300 העובדים המיומנים שלנו, במפעלי הייצור שלנו בסולינגן גרמניה שהם ברמות הגבוהות ביותר של מיומנות, ניסיון ומחויבות, כדי להבטיח רמת איכות גבוהה ורציפה באופן עקבי, עבור הסכינים שלכם
מה הופך סכין לנוח בחיתוך? סכין צריך להתאים בנוחות ובבטחה לכף ידכם, חשוב שבחלוקת המשקל בין הידית ללהב, הסכין יהיה מאוזן. אחיזת נכונה ובטוחה של סכין היא אחיזת "צביטה", ואת האוכל מחזיקים ביד השניה כשקצות האצבעות כפופות על חומר הגלם, והאגודל מאחור, כפי שמדגים שף מתיאס קלבר, ראש נבחרת השפים הלאומית של גרמניה
מכיוון שסכינים איכותיים ומיומנויות חיתוך בסכין, הולכים יד ביד, Wusthof שותף לבתי הספר לקולינאריה המובחרים בכל העולם, ועומד בקצה החנית של אספקת סכינים איכותיות, לתוכניות הכשרת טבחים לעבודה מדויקת, עם יותר ביטחון. בישראל Wusthof ספק הסכינים וערכות התלמידים של בישולים ביה"ס הגבוה ללימודי קולינריה (המדורג כאחד מ-12 בתי הספר המובילים בעולם). הסרטון המובא הוא דוגמא לשת"פ עם ביה"ס הגבוה ללימודי קולינריה בארה"ב ICE – Institute of Culinary Education