הוראות למכשיר קולף ופורס תפוחים

קולף, פורס ומוציא את הליבה של תפוחי עץ, בפעולה פשוטה, בו זמנית ומהירה. מכשיר ידני ממוכן לקילוף ופריסה של פירות וירקות עגולים "קשים" , מתאים גם לתפוחי אדמה, סלק, קולורבי, וכיו"ב

הבריגו את ידית ההפעלה בכיוון הנכון (הפוך מכיוונה בתוך האריזה)

הצמידו את המכשיר למשטח שיש, וסובבו את הידית בבסיסו ליצירת ואקום וקבלת אחיזה הדוקה ובטוחה

משכו את ידית ההפעלה עם ציר המכשיר לאחור, תוך לחיצה על המשבת שנמצא מעל חלקו האחורי של המכשיר (סמוך לידית), נעצו את התפוח בדוקרן

כוונו את עובי הקילוף באמצעות בורג הכנפיים להתאמת הקולפן "החכם". זהירות הקולפן הינו חד מאד

סובבו את ידית ההפעלה ובאמצעות הקולפן "החכם", תוכלו לקלף ולפרוס בו זמנית, או לקלף בלבד מבלי לפרוס - לפי העדפותיכם

ניתן לקבוע גם את העדפתכם להוצאת הליבה של הפרי, באמצעות שחרור בורג הכנפיים בקצה הקדמי של המכשיר, ו"קיפול" או הידוק החלק הקדמי שמסיר את הליבה מן הפרי

אם ברצונכם הוציא את ליבת התפוח בלבד, מבלי לקלפו, ניתן לקבע את הקולפן "החכם", ולמנוע ממנו לבוא במגע עם התפוח, על ידי משיכתו לאחור וקיבועו

מומלץ לנקות את המכשיר מיד בתום השימוש באמצעות מטלית ומי סבון. יש להיזהר מפגיעה בניקוי הלהבים, ומומלץ להסירם לניקוי בטוח