הוראות שימוש ותחזוקה במחבת טיגון Ibili Triply
אופן שימוש במחבת טיגון Ibili Triply:-
- לפני השימוש הראשון יש לשטוף את המחבת במי סבון חמים, לשטוף אותם במי ברז, ולייבש (יש להימנע משימוש באמצעים שוחקים כמו סקוטש ברייט וכדו')
- לתחילת בישול במחבת - חממו מחבת ריק על כירה עם להבת חום בינונית
- בידקו שהמחבת חם דיו. ניתן לבצע בדיקה פשוטה באמצעות התזת מספר טיפות מי ברז למשטח המחבת. אם הטיפות זזות על משטח המחבת – הוא חם מספיק. הימנעו מחימום יתר של המחבת, כדי שלא ישתנה צבע המשטח מהחום)
- הוסיפו שמן טיגון, עד לכיסוי מלוא פני המשטח
- הנמיכו מעט את עוצמת הלהבה, והוסיפו את המזון לתוך המחבת
הוראות שימוש ותחזוקה במחבת טיגון Ibili Triply:-
- יש להימנע מהוספת מלח ישירות על משטח המחבת
- עם השימוש, תיבנה שכבת "פטינה" נון סטיק טבעי שיקטין את ההידבקות למשטח הטיגון
- מחבת טיגון Ibili Triply כולל ידית אחיזה מבודדת מחום
- בתום כל שימוש, שטפו את המחבת במים חמים באמצעות חומר ניקוי עדין. השתמש בכרית רכה, ספוג או מברשת ניילון. אין לקרצף את פני השטח בעזרת כריות מתכת או צמר פלדה.
כל הזכויות שמורות© סושף®