הוראות שימוש ותחזוקה חותך מקצועי לצ'יפס Lacor 60513
אמצעי בטיחות חשובים:-
1. אנא קיראו בעיון את הוראות השימוש המצורפות למכשיר
2. זיכרו שהלהבים חדים מאוד. השתמשו במכשיר באופן זהיר ושקול, ע"מ שלא לחתוך את עצמכם. הרחיקו ידיכם מלהבי החיתוך
2. יש להשתמש בכפפות מגן בכל החלפה של להבי החיתוך או המפלח
רשימת חלקים:-
1. בסיס
2. להבים:-
a. להב 7*7 מ"מ
b. להב 10*10 מ"מ
c. להב 15*15 מ"מ
d. להב מפלח ל- 8 פרוסות (פלחים)
3. ברגים פרפריים להידוק הלהבים
4. מסילות ההובלה
5. דוחפן
6. תומכן הדחיפה
7. ידית ההפעלה
8. חורי התקנה והצמדת הבסיס
9. ציר סיבוב
10. ציר 1 של סיכות בובי
11. ציר סיכת בובי 2
12. מחזיק להב
13. להב מפלח 8 פרוסות
14. דוחפן בלוק מפלח
מפרט:-
מק"ט: 60513
להבים: 4 יח' (7*7| 10*10| 15*15| מפלח 8)
מידות: 26*26*42 ס"מ
מִשׁקל כולל: 8.00 ק"ג
התקנה
1. ניתן להתקין מכשיר זה אופקית על שולחן או אנכית על הקיר, בהתאם לצרכי המשתמש. אם אתם מעוניינים לנייד את המכשיר, התקינו אותו על שולחן.
2. לפני התקנת המכשיר, הרכיבו את הפינים להידוק את ידית הדחיפה. חברו את נקודת הציר (9) ואת החור האחרון של הידית על ידי הכנסת הסיכה הראשונה. הכניסו את הסיכה השנייה בין הצד האחורי של הדוחפן, לחור האמצעי של הידית (11) הדקו את שני הפינים באמצעות חלק הנעילה המצורף לאריזה.
3. להתקנה קבועה (באמצעות ברגים) יש להסיר את כל האביזרים מהבסיס. מניחים את המכשיר במקום בו רוצים להתקין אותו, ומסמנים באמצעות טוש את הנקודות ב-4 הקצוות.
4. קדחו חורים של 8 מ"מ בכל אחת מ- 4 נקודות הבסיס. הבריגו את בסיס המכשיר בכל אחת מ- 4 הפינות
הערה חשובה: נדרש לוודא שהמכשיר מורכב על קיר חזק
תפעול:
1. לפני השימוש הראשון, נקו את המכשיר במים וסבון כדי להסיר שומן ולכלוך שנוצרו במהלך הייצור
2. ישנם 3 להבי רשת לצ'יפס בגדלים 7*7, 10*10 ו- 15*15 מ"מ ולהב מפלח ל- 8 חלקים. כל להב חייב להיות מותקן יחד עם הדוחפן המתאים לו (לכל להב יש דוחפן אחד תואם, והוא אינו מתאים לשימוש עם להבים אחרים)
3. להחלפת להב – שחררו את 2 ברגי ההידוק הפרפרים בחזית הלהב (3) והסירו את הלהב המותקן על המכשיר. עשו את אותו הדבר עם הדוחף השחור הממוקם על תומכן הדחיפה (6). התקינו את הלהב המבוקש והדוחפן התואם לו, והדקו אותם מחדש למכשיר.
4. הערה: וודאו שהדוחפן תואם ללהב המותקן.
a. הזיזו את ידית ההפעלה (7) לאחור, והניחו את תפוח האדמה על המגש שתוכנן במיוחד. עם יד אחת מונחת על הידית, ויד שניה אוחזת בבסיס המכשיר, החליקו את ידית ההפעלה לכיוון רשת הלהב כדי לחתוך את התפוח לרצועות צ'יפס
b. הניחו מגש מתחת לחזית הלהב, כדי לאסוף את התוצרת.
ניקוי ותחזוקה:
1. שחררו את ברגי ההידוק של הלהב והסירו את הלהב המותקן, תוך הקפדה לא לחתוך את עצמכם. חיזרו על הפעולה לשחרור הדוחפן מבסיסו
2. נקו את שני החלקים עם מים חמים, סבון ומברשת. יבשו אותם לפני אחסנתם.
3. נקו את מגש המזון לאחר כל שימוש.
4. אם מסילת ההובלה (4) מתייבשת ומאטה את תנועת בלוק הדחיפה, שמנו אותן קלות באמצעות שמן עמיד במים ובטוח למזון
זהירות! להבים חדים מאוד. הקפידו לנהוג בזהירות בקרבת ידיכם, כדי למנוע תאונות. הרחיקו מהישג ידם של ילדים
כל הזכויות שמורות© סושף®