הוראות שימוש ותחזוקה SAGE

לוח חיתוך מעץ של Sage הוא עמיד במיוחד, כדי שישרת אתכם לשנים רבות. באחריות!
משטחי חיתוך Sage מיוצרים בארה"ב, בידי בעלי מקצוע מיומנים בסיאטל, WA כבר למעלה מ- 50 שנה. הם מיוצרים מסיבי עץ מקומי שעובדו ללוחות בתהליך מיוחד הכולל השריה בשרף, דחיסה וטיפול תרמי. הם ישרדו הרבה יותר מכל קרש עץ טיפוסי או פלסטיק! הקפדה על מספר כללים חשובים ושימושיים לטיפול במשטחי החיתוך של Sage יעזרו לכם ליהנות משלכם לזמן ממושך
ניקוי
אתם יכולים לנקות את משטח החיתוך במדיח כלים. עם זאת, להארכת חיי המוצר שלכם, אנו ממליצים על שטיפה ידנית עם מי ברז וסבון. עם Sage אתם יכולים להיות בטוחים שחומרי ניקוי לא נספג בקרש חיתוך, בשל פני המשטח האטום והלא נקבובי שלו.
הימנעו מלקרצף את הלוח שלכם עם צמר פלדה או ספוגים מחוספסים אחרים, כדי למנוע שריטות מיותרות במשטח
לאחר השטיפה, יש להעמיד את הלוח זקוף אנכית, על מנת שיוכל להתייבש היטב מכל צדדיו.
תחזוקה
אם הלוח שלכם משמש באופן אינטנסיבי כמשטח חיתוך, ייתכן ויופיעו סימני חיתוך על פני המשטח. אך אל דאגה! אלו אינם משפיעים על תכונות ההיגיינה של קרש החיתוך בשום אופן; הם עדיין לא סופגים ריחות ואינם מספקים קרקע לרביית חיידקים.
אתם יכולים לבצע את הפעולות הבאות לריענון וחידוש פני המשטח:
  • נקו היטב את משטח החיתוך והניחו לו להתייבש היטב.
  • כעת ניתן ללטש את פני המשטח היבש בנייר זכוכית עדין (למשל נייר לטש בגירעון עדין 220), כדי להסיר סימני חיתוך עדינים ולהפוך את העמוקים יותר לגלויים פחות. 
  • כעת הסירו את שאריות אבק הליטוש, בשטיפת מי ברז, ואפשרו למשטח להתייבש (שוב אנכית)
  • כשלב אחרון, אתם יכולים לשמן קלות את משטח החיתוך, בעזרת מטלית רכה טבולה בשכבה דקה של שמן מאכל ניטרלי. זה ירענן את פני המשטח, ויהפוך את סימני החיתוך לפחות גלויים
חשיפה לחום
משטח חיתוך של Sage עמיד בחום עד 175° צלזיוס, כך שהוא יכול לשמש גם כטריבט (תחתית/משטח הנחה) לכלי הבישול שלכם, בתנאי שחומו אינו גבוה יותר. 
עם זאת, שימו לב כי הלוח אינו מתאים לשימוש בתנור, על הכיריים או על להבה
אחריות
לכל משטחי החיתוך של Sage נלווית אחריות יצרן למשך חיי המוצר Liimited Lifetime Warranty (אחריות מוגבלת ל- 25 שנה כפי שמפורט בתנאי האחריות), כנגד פגם בחומר ובייצורו. 
מובהר כי הנזקים המפורטים לעיל אינם מכוסים ומוחרגים מאחריות היצרן:-
נזק שנגרם לפינה או לקצה של משטח, הנגרם כתוצאה מהטחה או נפילה
קיצוץ  כוחני עם סכין או קופיץ, עלול לפגוע במוצר
עיוות קל יכול להופיע בכל משטח שטוח המשמש להכנת מזון
 
כל הזכויות שמורות© סושף®