כל מה שרציתם לדעת על סכיני מטבח...ופחדתם לשאול
קטגורית "על הסכין" במגזין שלנו הנה מקור המידע השימושי, המפורט והמקיף ביותר על סכיני מטבח בישראל, כדי לעורר דיאלוג עם חובבי להבים נלהבים על חדות של סכינים, השחזה ושימושיות, ובתקווה לתרום לתרבות הקולינרית המקומית בהתהוותה, סכין מטבח הנו ללא ספק כלי העבודה העיקרי במטבח, לשף המקצועי וגם לבשלנים חובבים, והמאמרים במגזין שלנו יסייעו לכם ללמוד כיצד סכין איכותי משפר את איכות החיים ולנצל את הידע להפקת עבודה מהירה, מהנה ובטוחה, ומהם הפרמטרים העושים להב לחד, כזה שיכול לחתוך במדויק וללא מאמץ
איכותו של סכין מטבח נמדדת בעיקר על פי קשיות וחוזק הפלדה, שכפועל יוצא יקבעו את חדות הלהב ומשך הזמן שהלהב יישמר חד.
בקטגורית "על הסכין" במגזין אנו מתכוונים להעשיר את הידע של הגולשים על סכינים בכלל, סכינים בין מזרח ומערב, פלדות וייצור של סכינים, חדות סכינים, השחזת סכינים ועוד..ולתת כלים להערכת איכות לכל מי שמתכוון לרכוש סכין
אם גם אתם מתכוונים לרכוש סכין חדש או לרענן את סכיני המטבח שלכם, ולהחליף את הסכינים הישנות והקהות בחדשות, כאן תמצאו מידע רלוונטי שיעזור לכם להצטייד בסכין חד ואיכותי, כזה שיבטיח לכם עבודה מהירה ונוחה וילווה אתכם לזמן ממושך
אתם מוזמנים להירשם לניוזלטר שלנו, וגם לעקוב אחר העדכונים והתוספות במאמרים במגזין
גילוי נאות:- המידע והמאמרים בקטגורית "על הסכין" נכתבים ונערכים בידי צוות הבשלנים המנוסים שלנו, העובדים בתעשייה כבר למעלה מעשור, ובאמתחתם ידע רב מהיכרות ודיאלוג עם יצרני סכינים מרחבי העולם, והכשרות מקצועיות במפעלי ווסטהוף דרייצק מסולינגן גרמניה, ובמפעלי יקסל בסאקאי יפן
כל הזכויות שמורות© סושף®