מטחנת אגוזים Westmark
הוראות תפעול למטחנת אגוזים Westmark
אין כמו טעמם של אגוזים שנקצצו זה עתה. חשוב לדעת שכשאתם קונים אגוזים קצוצים, אינכם יודעים מתי נקצצו, והם מאבדים את טעמם תוך זמן קצר. אבל הטעם המלא חשוב לבישול עכשווי.
מטחנת אגוזים של Westmark מאפשרת לקצוץ בקלות רק את החלק הרצוי של אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים, קשיו וכו'. אידיאלי לשימוש כתוספת ביוגורט מוזלי, סלטים ואפייה.
גריסה גסה ועדינה מושגת על ידי סיבוב ידית המטחנה ימינה (גס) ושמאלה (עדין). אופן השימוש:- מניחים אגוזים שלמים קלופים בתוך המיכל העליון (תא ההזנה). מניחים את מטחנת האגוזים על משטח יבש ויציב, והניחו יד אחת מעל מכסה תא ההזנה כדי להחזיק את המכשיר במקומו. כעת סובבו את הידית עם כיוון השעון עבור קיצוץ גס או נגד כיוון השעון עבור קיצוץ לגרגרים עדינים. אם רוצים טחינה עדינה עוד יותר, טוחנים שוב את גרגרי האגוזים שכבר קצוצים. הקפידו לסובב את הידית נגד כיוון השעון עד לקבלת גרגר דק בעובי הרצוי.
יתרונות: כולל שנתות סימון תכולה למדידה קלה | מנגנון גריסהה עשוי נירוסטה | תחתית אנטי סליפ - מונעת החלקה
כל הזכויות שמורות© סושף®