אז מה ההבדל בין מחבת נירוסטה רגיל לרב שכבתית?
מחבתות וסירים העשויים מנירוסטה הם באמת בחירה מצוינת. הם חזקים, עמידים בפני קורוזיה, ואינם מגיבים עם מזון, מה שהופך אותם לבטוחים לשימוש בבישול. בנוסף, הם נוחים לניקוי ולרוב אף בטוחים לשימוש במדיח כלים. לכן זה לא מפתיע שהם כל כך פופולריים במטבחים ביתיים ומקצועיים רבים.
בדרך כלל, כלי בישול מנירוסטה עשויים בדרך כלל משכבה אחת של נירוסטה.
בהתאם לסוג כלי הבישול שלכם, הנירוסטה יכולה להיות בדרגות שונות של איכות, עובי והרכב.
לעומת זאת, כלי בישול מנירוסטה רב שכבתית, כמו מחבתות סדרת Triply של Ibili, נעשה באמצעות כליאת מתכות אחרות בין שכבות נירוסטה, על מנת לשפר את ביצועיה ואת פיזור החום שלה. מאחר ונירוסטה אינה מוליך חום טוב בפני עצמו, שילוב שכבת חומר יעיל יותר אנרגטית, משפר דרמטית את ביצועי הכלי ביכולת הולכה, שמירה והפצה של חום. זה מניב מחבת יעילה יותר באופן משמעותי, ומניב תוצאה טובה יותר עבור כל דבר שאתם מבשלים.
מחבת נירוסטה רב שכבתית מסוג Triply עשויה כולה משלוש שכבות מתכת. שכבה מרכזית של אלומיניום כלואה בין שתי שכבות של נירוסטה, חיצונית ואיכותית ביותר.
יש לציין כי חיפוי שלוש השכבות מסוג Triply, מרכיב את כל גוף המחבת, ולא רק את בסיסו. זה אומר שאתם מקבלים מוליכות חום אחידה על כל המחבת – כולל הדפנות שלה. מבנה איכותי זה מניב גם מוצר חזק במיוחד, עמיד יותר ונועד להחזיק מעמד, בליווי שמירת החום והפיזור הטובים ביותר, מה שמבטיח ארוחות מושלמות לאורך שנים של הנאה.
אז כאשר אתם מחפשים כלי נירוסטה באיכות מקצועית, ואת הגימור הטוב ביותר, בחרו ללא היסוס בנירוסטה הרב שכבתית של מחבתות סדרת Triply מתוצרת Ibili