"הנחתום" ביקורת: סכין לחם ווסטהוף Gourmet
"...הלהב המשונן, באופן לא מפתיע, חד. מאוד. הסכין התמודד בקלות עם הלחם שהוצב בפניו, בין אם כיכר טרייה שרק יצאה מהתנור, או בגט יבשושי בן יומיים. היתרון הגדול שמצאתי בסכין זה, הוא היכולת לפרוס פרוסות דקות מאוד בקלות, דבר שהתקשיתי לעשות עם סכינים אחרים.על פי היצרן, הסכין מתאים גם לפריסת עוגות ומאפים עדינים אחרים..."
לינק לכתבה באתר "הנחתום-האתר לחובבי האפייה בישראל"
התמונה באדיבות אתר הנחתום (צילום: מתוך ביקורת המוצר באתר הנחתום)