כיצד לשמור על קרש החיתוך Cut & Serve
הוראות שימוש ותחזוקה לקרש חיתוך Cut & Serve
כללים חשובים ושימושיים לטיפול בקרש חיתוך Cut & Serve, שיעזרו לכם ליהנות מקרשי החיתוך שלכם לזמן ממושך
אנו ממליצים לצפות בסרטון ההדרכה – Care Cut and Serve
חשיפה לחום
קרשי חיתוך שלCut & Serve עמידים בחום עד 175° צלזיוס, כך שהם יכולים לשמש כטריבט (תחתית/משטח הנחה) לכלי הבישול שלכם, בתנאי שחומו אינו גבוה יותר.
עם זאת, שימו לב כי הלוח אינו מתאים לשימוש בתנור, על הכיריים או על להבה
ניקוי
אתם יכולים לנקות את קרש החיתוך שלכם במדיח כלים. עם זאת, להארכת חיי הקרש שלכם, אנו ממליצים על שטיפה ידנית.
הימנעו מלקרצף את הלוח שלכם עם צמר פלדה או ספוגים מחוספסים אחרים, כדי למנוע שריטות מיותרות במשטח.
לאחר השטיפה, יש להעמיד את הלוח זקוף אנכית, על מנת שיוכל להתייבש היטב מכל צדדיו.
תחזוקה
אם הלוח שלכם משמש באופן אינטנסיבי כמשטח חיתוך, יתכנו סימני חיתוך על פני השטח. אבל אל דאגה! אלה אינם משפיעים על תכונות ההיגיינה של קרש החיתוך בשום אופן; הם עדיין לא סופגים ריחות ואינם מספקים קרקע לרביית חיידקים.
אתם יכולים לבצע את הפעולות הבאות לריענון וחידוש פני המשטח:
- נקו היטב את קרש החיתוך והניחו לו להתייבש היטב.
- כעת ניתן ללטש את פני הלוח היבש בנייר זכוכית עדין (למשל נייר לטש בגירעון עדין 220), כדי להסיר סימני חיתוך עדינים ולהפוך את העמוקים יותר לגלויים פחות.
- כעת הסירו את שאריות אבק הליטוש, בשטיפת מי ברז, ואפשרו ללוח להתייבש (שוב אנכית)
- כשלב אחרון, אתם יכולים לשמן קלות את קרש החיתוך, בעזרת מטלית רכה טבולה בשכבה דקה של שמן מאכל ניטרלי. זה ירענן את פני המשטח, ויהפוך את סימני החיתוך לפחות גלויים
כל הזכויות שמורות© סושף®