מכונת פסטה איטליה 150 Lacor

Pasta machine 145 mm
מחיר חנות: ₪389.90
החסכון שלך: ₪40.00 (10%)
מחיר באתר: ₪349.90
מכונת פסטה איטליה 150
מק"ט:
133011960
זמינות: 
במלאי. נשלח בתוך 2-6 ימי עבודה
משלוח חינם
משלוח מהיר
תשלום פייפאל
מכונת פסטה איטליה 150 Lacor
מכונת פסטה איטליה 150 Lacor
תאור

מכונה ידנית להכנת פסטה איטליה 150 Lacor

דגם קלאסי של מכונת פסטה, תוצרת Lacor ספרד, להכנה ביתית של פסטה טרייה, ספגטי, דפי לזניה, פטוצ'יני וטגליוליני
מכונה לרידוד והכנת בצק דפי פסטה טריה ברוחב 15 ס"מ,
מכונת פסטה עטופת ציפוי כרום ניקל ואביזרים הבנויים מפלדת אל חלד, מתכווננת להכנת בצק לפסטה בעוביים שבין 0.3 מ"מ ועד 2.5 מ"מ, או פטוצ'יני וטגליוליני, על פי מיקום הידית בחריצי המכונה
כולל מהדק קיבוע לשולחן עבודה
נדרש להקפיד על הוראות השימוש והתחזוקה.

 
אודות היצרן

חברת LACOR הספרדית, מייצרת כלי מטבח מקצועיים באיכות מעולה לשוק המוסדי כבר כ-60 שנה. מדיניות הפיתוח והייצור של החברה שואפת לחדשנות מתמדת, והתאמת הכלים לדרישות השוק, על מנת לספק כלים באיכות בלתי מתפשרת כשלפניה מוצבת מטרת השגת שביעות רצון לקוחותיה

על סדרת אביזרי מטבח
הוראות שימוש

לפני השימוש במכונה:
 יש לקבע את המכונה לשולחן על ידי המלחציים ולהכניס את הידית לחור המכבש. במידה וזהו השימוש הראשון במכונה - יש לנקותה בעזרת מטלית יבשה.
 כדי לנקות את המכבש, יש להעביר דרכו כמות קטנה של בצק. לאחר סיום ניקוי המכבש - יש לזרוק את הבצק.
הכנת הבצק:
מרשם לשש מנות :
חומרים: 500 גרם קמח רגיל, 5 ביצים (במקום ביצים, ניתן להשתמש בכוס מים) כדי לקבל פסטה "אל-דנטה" יש להשתמש ב- 250 גרם קמח רגיל ו- 250 גרם קמח דורום. לא להוסיף מלח!
 יש להניח את הקמח בקערה גדולה, ליצור גומה במרכז ולהוסיף לתוכה את הביצים
 יש לערבב את הקמח עם הביצים בעזרת מזלג עד שנוצרת תערובת אחידה. לאחר מכן יש ללוש את הבצק בעזרת הידיים
 כדי לקבל בצק אחיד ולא דביק. אם הבצק יבש מדי, יש להוסיף מעט מים ואם הבצק דביק מדי יש להוסיף מעט קמח.הבצק לא אמור להידבק לאצבעות. יש להוציא את הבצק מהקערה ולהניח אותו על משטח ישר ומקומח. אם יש צורך, יש להמשיך וללוש את הבצק בעזרת הידיים.
 יש לחלק את הבצק למספר חלקים שווים.
עצה- עדיף להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר ולא בביצים קרות מהמקרר!
הכנת "דף הבצק" והפסטה:
 יש לקבע את וסת המכונה למספר 1, למשוך אותו החוצה ולסובב אותו כדי ששני המכבשים החלקים יפתחו (שלושה מ"מ).
 יש להעביר בין שני המכבשים את הבצק ולסובב את המכבשים על ידי סיבוב הידית.
 יש לחזור על הפעולה זו 8-7 פעמים כאשר על פעם יש לקפל את הבצק לשניים במידת הצורך יש לבזוק מעט קמח לפני קיפול הבצק לשניים.
 כאשר דף הבצק קיבל צורה אחידה, יש לסובב את הוסת למספר 2, ושוב למספר 3 כאשר ממשיכים לסובב את הוסת עד ש"דף הבצק" הוא בעובי הרצוי (מינימום עובי 0.2 מ"מ).
 בעזרת סכין חדה יש לחתוך חתיכה באורך 25 ס"מ.
 יש להכניס את הידית לחור של המכבשים לחיתוך, ולהעביר את "דף הבצק" כדי לקבל את הפסטה על פי רצונכם.
הערות:
 אם המכבש לא מצליח לחתוך את הבצק - סימן שהבצק רך מדי. במקרה כזה, יש להוסיף קמח לבצק, ולהעבירו שוב דרך המכבשים החלקים.
 אם הבצק יבש מדי ולא ניתן להעבירו בין המכבשים, יש להוסיף מעט מים לבצק, ולהעבירו שוב דרך המכבשים החלקים.
 יש להניח את הפסטה שהוכנה - על מגבת, ולהמתין לפחות שעה, על מנת שתתייבש.
זכרו:
 הפסטה יכולה להחזיק מעמד זמן ארוך (עד 14 יום), באם היא נשמרת במקום קריר ויבש.
 לבישול הפסטה יש להרתיח מים בסיר גדול ( 4 ליטר מים ל- 500 גרם פסטה), כאשר המים רתוחים יש להוסיף מלח ואת הפסטה.
 פסטה טריה מתבשלת בדרך כלל בין 5-2 דקות בהתאם לעובי הפסטה.
 יש לערבב בעדינות מדי פעם טרם הוצאתה מהמים.
תחזוקת המכונה:
 בזמן השימוש יש לנקות מדי פעם את המגרדת שנמצאת מתחת למכבשים החלקים, עם מגבת נייר.
 אין לשטוף את המכונה עם מים או במדיח כלים!
 לניקוי המכונה לאחר השימוש - יש להשתמש במברשת ובמקל מעץ.
 כדי לנקות את החלקים הפנימיים של המכונה, יש להוריד את חלקי ההגנה מפלסטיק.
 במידת הצורך, יש לשמן את המכונה עם שמן וזלין בשני הצדדים החיצוניים של המכבשים החותכים.
 אין להחדיר סכינים או מגבות מבד בין המכבשים!
 לאחר השימוש יש לארוז את המכונה ואת כל חלקיה, בתוך הקופסה.

יש לעיין בעלון ההוראות המצורף למוצר
כל הזכויות שמורות © סושף ®

ביקורות

ש. קפלן
25.01.2021

ביקורת על מכונת פסטה שנרכשה אצלכם

המכונה מצוינת, קלה לתפעול וניקוי, פשוטה ועונה על כל צרכיי. השירות ברכישה ובאיסוף המוצר היה מעולה וזריז. תודה רבה :)