סיר טיגון 24 אמאייל 4.6ל'

Frying set w/basket "Volcan" - French Fries
מחיר חנות: ₪179.90
החסכון שלך: ₪4.00 (2%)
מחיר באתר: ₪175.90
סיר טיגון 24 אמאייל 4.6ל'
מק"ט:
132011329
משתתף במבצעים:
  • פריט 2 ב-50%
זמינות: 
המוצר אזל מהמלאי
משלוח חינם מ- 150*
תשלום פייפאל
סיר טיגון לצ'יפס Ibili
סיר טיגון 24 אמאייל 4.6ל'
תאור

סיר טיגון לצ'יפס Ibili

סיר לטיגון צ'יפס מצופה אמאייל מסדרת Volcan תוצרת Ibili ספרד, כולל סל צליה תואם

הסיר עשוי ברזל קל משקל, בציפוי אמאייל איכותי Vitrified enamel steel, כאשר קצוות הסיר מוגנות בטבעת נירוסטה, למניעת פגיעה בציפוי האמאייל.

  • מידות סיר טיגון לצ'יפס קוטר 24 ס"מ, גובה 12.5 ס"מ, נפח 4.6 ליטר
  • מתאים לשימוש בטוח בכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה
  • עמידות גבוהה וניקוי ותחזוקה קלים, מתאים לשטיפה במדיח כלים
  • תוצרת Ibili ספרד
תכונות המוצר
  • יצרן: Ibili, Spain
  • סדרה: כלי בישול
  • סדרה: Ibili®Enamel
  • סוג סיר: סיר טיגון
  • מבנה: עגול
  • תכונות הסיר: מתאים למדיח, מתאים לאינדוקציה
  • ציפוי: אמאייל
  • איכות: סטנדרט אירופאי
  • מתכת הבסיס: ברזל
  • תוצרת: ספרד
אודות היצרן

IBILI היא מהמותגים המובילים באירופה, ומפיצים של כלי מטבח ביותר מ- 75 מדינות. קולקציות אביזרי מטבח וכלי הבישול, אפייה ושוקולד, שתיה חמה ואביזרי בר ויין ועוד, כוללות את כל מה שאתם צריכים למטבח הביתי באיכות ללא פשרות

 

 
על סדרת כלי בישול
הוראות שימוש

להשגת התוצאות הטובות ביותר ועל מנת ליהנות לאורך זמן מהשימוש בסירים, מחבתות או משטחים בציפוי אמאייל, יש להקפיד על ההוראות הבאות:-

הוראות עשה:-

  • לפני שימוש ראשון, יש לשטוף היטב במים חמים עם נוזל ניקוי
  • לפני תחילת חימום, הקפידו לשים בתוך הכלי נוזל, שומן או מזון
  • התאימו את גובה הלהבות לגודל תחתית הכלי
  • ניתן להכניס לתנור לחום עד טמפרטורה מקס' של º180 צלזיוס
  • כלי ניילון, עץ או סיליקון מומלצים לשימוש בתוך הכלי
  • לבשו כפפות חסינות חום ונקטו בזהירות במגע עם כלי חם - ידיות הסיר והמכסה יכולים להתחמם מאוד
  • בעת הסרת המכסה, מקמו תמיד את המכסה כך שהאדים יופנו מכם כדי למנוע כוויות מחום
  • בכלים מיציקת ברזל - יש לאחוז בבטחה בשתי הידיות לפני ניוד, ולהימנע מהטחתם במשטח
  • סיר חם, יש להניח על תחתית לסיר ולא להניח ישירות על משטח שיש קר
  • להשריה, השתמשו רק במברשות רכות וספוג רך לכלים (לא במדיח)
  • בתום הבישול, יש להניח לכלי להתקרר, לפני שטיפתו
  • יש להקפיד ולרחוץ את הכלים במים חמים עם דטרגנט (סבון) נייטרלי (שאינו מכיל כלור או חומרים אלקלינים), ומיד לייבש היטב בנייר סופג
  • בתום השטיפה, ייבשו היטב את הכלי, ושמנו אותו קלות (בשמן בישול), לפני אחסונו
  • הקפידו לשמן בעיקר את השוליים העליונים של הסיר ושטח המגע המקביל במכסה

במחבתות ומשטחי גריל –  על מנת למנוע הדבקות הבשר למשטח:-

  • יש למרוח קלות בשמן בתום השטיפה
  • לחמם את המחבת לחום גבוה, ולהנמיך את גובה הלהבה בהגיעכם לטמפ' - לפני הנחת הבשר
  • להניח לבשר להיצלות לפחות ½1 דקות, לפני כל מגע בו

הוראות אל תעשה:-

  • אין לחמם כלי ריק
  • למניעת נזק לדפנות ולידיות  - אין להשתמש במקור חום הגדול מבסיס הכלי
  • שימוש בחום גבוה מיועד להרתחת נוזלים בלבד. החום המומלץ ע"ג הכיריים הוא להבה בינונית. יש להימנע מחימום יתר - עלול לגרום להידבקות המזון לכלים
  • אסור להשתמש בחומרי ניקוי אגרסיביים, (מסירי שומנים קרים או חומרים חומצתיים) או בצמר פלדה או ספוגים מתכתיים. 
  • מומלץ להימנע משטיפת הכלי במדיח כלים (גם בכלים שהיצרן מתיר זאת)
  • אין לשטוף כלי בישול חם במים קרים, יש לאפשר לכלי הבישול להתקרר לחלוטין לפני הניקוי
  • הימנעו מגרירת כלי בישול על גבי משטח הכיריים, פן תגרמו נזק לכיריים ולציפוי האמאייל
  • אין להכניס את הכלי לתנור בטמפרטורה גבוהה מ- º180 צלזיוס
  • צינון כלי לוהט במים קרים – עלול לפגוע בשכבת הציפוי
  • אין להשאיר כלי רטוב – ללא ייבוש
  • היזהרו במגע בכלי חם, ותמיד הרחיקו ממגע ידם של ילדים

כל הזכויות שמורות © סושף ®