משחיז סכינים דו שלבי 4347 Wusthof
משחיז סכינים דו שלבי דגם 4347 תוצרת Wusthof Dreizack, בטוח ונוח לשימוש, ומתאים להשחזת להבים חלקים ומשוננים (בחריץ הקרמי בלבד). גם הסכין הטוב ביותר הופך בהדרגה עם השימוש, לפחות חד. כך שהשחזת היצרן הראשונית, תתאים לתקופה קצובה של שימוש (משך הזמן תלוי בהיקף ותכיפות השימוש, כמו גם הקפדה על כללי השימוש והתחזוקה).
משחיזים מכנים המיועדים ליצור קצוות חדשים וחדים. אם אתם רוצים שהסכין שלכם תבתק גם את העגבנייה, בכל פעם שתחפצו בכך, מומלץ להצטייד במכשיר השחזה ביתי, או באבן השחזה איכותית.
משחיז איכותי הינו פריט חובה להשלמת הטיפול בסכיניכם. השחזת הסכין באמצעות מכשיר זה תיצור להב חד, ותחסוך לכם את הטרדה והעלויות הכרוכות במסירת הסכין להשחזה, ומעל לכל יבטיח שסכיניכם תהינה תמיד חדות
תכונות מרכזיות של משחיז סכינים דו שלבי דגם 4347 Wusthof:-
- מחדד סכינים לשימוש שמאלי וימני
- כולל שני חריצי השחזה:- Carbid/Ceramic
- מידות:- אורך כללי:- 17.9 ס"מ | משקל כללי:- 235 גר
- מתאים להשחזת סכינים בקשיות עד 58 רוקוול
- מתאים גם לתחזוקת חדות של סכינים משוננים (בחריץ הקרמי בלבד)
- הידית הארגונומית והבסיס הלא מחליק של המשחיז - מבטיחים טיפול בטוח
- להשגת תוצאות השחזה טובות, יש:-
- להימנע מהפעלת כוח במהלך ההשחזה
- למשוך את הלהב לאחור בלבד
- לנקות את הלהב במטלית, לפני ואחרי ההשחזה
- תוצרת Wusthof - מיוצר בסין עבור ווסטהוף
- יצרן: Wusthof, Germany
- סדרה: השחזת סכינים ®Wüsthof
- סוג: משחיז לסכינים
- סוג משחיז: סטנדרט
- תוצרת: סין
ווסטהוף דרייצק - סכיני מטבח לחיים
בכל העולם, כאשר אומרים סכין, השם הראשון שצץ יהיה – ווסטהוף דרייצק. סמל הקילשון (דרייצק) המפורסם המתנוסס על מוצרי החברה, הפך לאחד מסימני המסחר המוכרים ביותר בעולם כיום – כמייצג סמל של עיצוב, שימושיות, ואיכות ללא פשרות.
Made in Germany
חברת ווסטהוף, שהוקמה בשנת 1814 בסולינגן גרמניה, מובילה את הסטנדרט העולמי בייצור סכיני מטבח, והינה תאגיד יצור הסכינים הגרמני הגדול והנפוץ בעולם. חברת ווסטהוף מקדימה במשאבים, מיכון ומחקר את מתחרותיה, וכך סגסוגת הפלדה ממנה עשויים הסכינים היא ללא ספק המשובחת מסוגה - מבטיחה חדות גבוהה ביותר לסכין, וגם מקיימת.
סכין חדה תמיד
המסר שלנו: "ווסטהוף – תמיד חד" מועבר באמצעות ייצור סכיני מטבח מהטובים בעולם – חדים יותר, וכאלה שיישארו חדים לזמן ממושך יותר מהסכינים שהכרתם עד היום. כשאחרים מרוצים, אנחנו תמיד דוחפים קדימה להגדרת חוד להב סכין, מאתגרת ופורצת גבולות, אך נשענת על מסורת של איכות. בטח תסכימו אתנו שסכין הינו כלי העבודה העיקרי לכול מי שעובד במטבח ביתי או מקצועי. סכין איכותית פשוט משפרת את איכות החיים – מאפשרת עבודה מהירה, מהנה ובטוחה, באמצעות להב חד המפיק חיתוך מדויק ונטול מאמץ. ולכן חשוב לדעת שאיכות הסכין נמדדת על פי קשיות או חוזק הפלדה, שיקבעו את חדות הלהב ומשך הזמן שהלהב יישמר חד.
באחריות
סכין ווסטהוף שתרכשו, מגובה ב- 25 שנות אחריות בינלאומית, כך שתוכלו להיות בטוחים שקניתם סכין שתלווה אתכם כברת דרך ארוכה. אם גם אתם שוקלים לרענן את סכיני המטבח שלכם, ולהחליף את הסכינים הישנות והקהות בחדשות, כדאי שהפעם תצטיידו בסכין חדה ואיכותית, שתבטיח לכם עבודה מהירה ונוחה ותלווה אתכם לזמן ממושך, מבלי שתצטרכו לקחת משכנתא
זה אך טבעי שסכיני מטבח יאבדו את חדותם המקורית עם השימוש במשך הזמן, ויידרש להשחיז את הסכין מחדש.
סכינים טובים הם השקעה לכל חיים - ולכן הם צריכים להיות מטופלים כראוי ובמסירות. סכינים באיכות גבוהה ישמרו החדות שלהם לזמן ממושך אם טופלו כראוי. עם זאת, לפני שאתם מתחילים מחפשים שירות השחזה מקצועי - ברגע שהסכינים שלכם איבדו אפילו צל של החדות המקורית שלהם - ישנם צעדים רבים שאתם עצמכם יכולים לנקוט כדי לתחזק ולהשחיז את להבי הסכינים שלכם.
הנה כיצד ביכולתכם להבטיח כי סכיני Wusthof שברשותכם יהיו תמיד במצב הטוב ביותר האפשרי:
טיפול סכין יומי
בכל פעם שאתם ניגשים לסכינים שלכם על מנת להשתמש בהם, כדאי להקדיש חלק מתשומת הלב שלכם לאופן התחזוקה שלהם כך שלא יאבדו את החדות שלהם. אם תתחזקו את הסכינים שלכם בתבונה, חדות הלהב של הסכינים תישמר למשך הזמן הארוך ביותר האפשרי. בתגובות הלקוחות שלנו, תמיד יש אנשים המדברים בהתלהבות על הסכינים שלנו אותם קנו כבר לפני 20 שנים ואף יותר ועדיין משתמשים בהם מידי יום!
הטיפול השוטף בסכינים כולל שטיפה ידנית של להב הסכין, שכן סכינים איכותיים אינם שייכים לשטיפת כלי המטבח במדיח הכלים. ניתן למצוא בלינק המצורף טיפים נוספים לתחזוקת הסכינים, ולדעת מדוע סכיני מטבח האיכותיים של ווסטהוף אינם צריכים שטיפה וניקוי במדיח.
קרש חיתוך מתאים
הצעד הראשון שאתם יכולים לעשות כדי למנוע מן הסכינים שלכם להתקהות במהירות, הוא לוודא שאתם חותכים על גבי קרש חיתוך מתאים. הטובים ביותר הם קרשי חיתוך מעץ או מפלסטיק. לתשומת ליבכם משטחי חיתוך מבמבוק, שייש ואבן או זכוכית אינם מתאימים, והחיתוך עליהם יגרום ללהב סכינכם להתקהות במהירות
השחזה רגילה
אנו מציעים מגוון של אביזרי תחזוקת להב והשחזה, מתוצרת ווסטהוף או אחרים התואמים לקשיות הפלדה של הסכינים שלנו. אביזרים אלו שתוכננו במיוחד לשימושכם בתחזוקה אישית שוטפת, הם קלים ונוחים לשימוש ועושים בדיוק את מה שהם אמורים. אם הלהב אבד במקצת את חדותו, עליכם להשתמש במוט פלדת ההשחזה (נקרא גם מוט השחזה או מוט חישול). התרשים בכותרת מדגים שתי טכניקות פשוטות לשימוש במוט ההשחזה כראוי. אם להב הסכין התקהה, והשימוש במוט ההשחזה לא משחזר את חדותו, תוכלו לשחזר את החדות המקורית של הסכין שלכם עם אחד ממשחיזי הסכינים שאנו מציעים. בניגוד למוט ההשחזה, משחיז סכינים מסיר חומר מפלדת הלהב על מנת לשחזר את זוית החוד (החורפה) ולהביא את להב הסכין להיות חד מחדש.
צפו גם בסרטון הוידאו שלנו ב- YouTube "איך לחדד סכין שף עם שטול"
בעזרת משחיז של Wusthof Dreizack תוכלו ליהנות מסכין חדה, כדי שגם הסכין שלכם תבתק גם את העגבנייה, בכל עת ובכל מקום שתחפצו בכך, ולחסוך לכם את הטרדה והעלויות הכרוכות במסיר תכופה של הסכין להשחזה
מאפיינים:-
- מתאים להשחזת סכיני פלדה מערבית מפלדה ברמת קשיות HRC>59 ומטה
- אינו מתאים להשחזת סכינים מפלדת דמשק, סכינים קרמיות וסכינים אסיאתיות
- משחיז סכינים דו שלבי - משחיז לרמת חדות גבוהה, בכמה משיכות סכין בודדות
- במשחיז זה משולבים שני חריצי השחזה - חריץ השחזה גסה וחריץ השחזה עדינה
- השחזה גסה משמשת להשחזת הסכין, כאשר חוד הלהב קהה באופן קיצוני, ונדרש שיחזור זווית הלהב
- השחזה עדינה מיועדת הן להשחזה עדינה והן לתחזוקת להב בדומה לשימוש בשטול
- משחיז זה תוכנן ועוצב על מנת לאפשר לכל משתמש, גם חסר ניסיון, להשחיז סכינים
הוראות שימוש:-
- נוזלים אינם נחוצים להשחזה
- בשימוש השוטף יש להסתפק בהשחזה בגלגלת השחזה עדינה בלבד. מספר משיכות בודדות (לאחור) של הסכין יספיקו. ניתן לבדוק על ידי חיתוך של נייר את חדות הסכין, או לשוב על התהליך
- רק כאשר להב הסכין נהייה מאוד קהה יש להשתמש בשני שלבי ההשחזה (גס + עדין)
- שלב ראשון: התחילו עם משיכת להב הסכין לאחור על גבי חריץ ההשחזה הגסה. הניחו את הסכין אנכית על חריץ ההשחזה הגסה והחליקו את הסכין לאחור, ביד אחת, בעוד היד השנייה מצמידה את המשחיז למשטח יציב בטיחות
- שלב שני: יש למשוך ביד אחת את הסכין לאחור על גבי חריץ ההשחזה העדינה, בעוד היד השנייה מצמידה את המשחיז למשטח יציב בטיחות
- הימנעו מהפעלת לחץ, במהלך ההשחזה (לחץ על המשחיז, עלול לגרום לשינוי זווית ההשחזה שנקבעה על ידי היצרן, ולשחיקה מואצת של המשחיז)
- המשחיז מיועד לשימוש ביתי ואינו מיועד למספריים, להשחזת סכינים מפלדת דמשק, סכינים קרמיות וסכינים אסיאתיות
- מתאים לשימוש ע"י מבוגר בלבד. יש לשמור מידם של ילדים
- יש להישמר מפגיעת חוד הסכין, תוך שימוש במשחיז
- תחזוקה - יש לנקות את להב הסכין לפני ולאחר ההשחזה
- אין להכניס למדיח כלים
כל הזכויות שמורות © סושף ®