סיר יציקת ברזל אובאלי אישי אמאייל Ibili
סיר יציקת ברזל אובאלי, תוצרת Ibili ספרד, בגודל אישי בנפח 0.5 ליטר, ובציפוי אמאייל שחור חיצוני
מפגין נוכחות מרשימה בהגשה לשולחן, ומתאים לבישול וצליה אחידה והגשה של מנות צד, נזידים ומרקים בכמות אישית.
הסיר נוצק מברזל עבה, ומצופה אמאייל פורצלני רב שכבתי בגימור חלק צבעוני, איכותי ועמיד.
- נפח הסיר 0.5 ליטר
- אידאלי להכנה והגשה של מנות אישיות, מנות צד ומרקים
- ציפוי אמאייל עמיד בפני חומציות של כל סוגי המזון - ניקוי הסיר קל במיוחד
- המכסה שומר על אטימות ופיזור החום והלחות בתבשיל
- מתאים לשימוש בתנור ובכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה
- מתאים אף לשטיפה במדיח כלים
- תוצרת Ibili ספרד
חברת איבילי Ibili הספרדית, מייצרת ומשווקת כלי מטבח כבר יותר מ- 60 שנה, בחדשנות בלתי פוסקת, והתאמת הכלים לדרישות השוק, על מנת לספק כלים באיכות בלתי מתפשרת, להשגת שביעות רצון לקוחותיה
להשגת התוצאות הטובות ביותר ועל מנת ליהנות לאורך זמן מהשימוש בסירים, מחבתות או משטחים בציפוי אמאייל, יש להקפיד על ההוראות הבאות:-
הוראות עשה:-
- לפני שימוש ראשון, יש לשטוף היטב במים חמים עם נוזל ניקוי
- לפני תחילת חימום, הקפידו לשים בתוך הכלי נוזל, שומן או מזון
- התאימו את גובה הלהבות לגודל תחתית הכלי
- ניתן להכניס לתנור לחום עד טמפרטורה מקס' של º180 צלזיוס
- כלי ניילון, עץ או סיליקון מומלצים לשימוש בתוך הכלי
- לבשו כפפות חסינות חום ונקטו בזהירות במגע עם כלי חם - ידיות הסיר והמכסה יכולים להתחמם מאוד
- בעת הסרת המכסה, מקמו תמיד את המכסה כך שהאדים יופנו מכם כדי למנוע כוויות מחום
- בכלים מיציקת ברזל - יש לאחוז בבטחה בשתי הידיות לפני ניוד, ולהימנע מהטחתם במשטח
- סיר חם, יש להניח על תחתית לסיר ולא להניח ישירות על משטח שיש קר
- להשריה, השתמשו רק במברשות רכות וספוג רך לכלים (לא במדיח)
- בתום הבישול, יש להניח לכלי להתקרר, לפני שטיפתו
- יש להקפיד ולרחוץ את הכלים במים חמים עם דטרגנט (סבון) נייטרלי (שאינו מכיל כלור או חומרים אלקלינים), ומיד לייבש היטב בנייר סופג
- בתום השטיפה, ייבשו היטב את הכלי, ושמנו אותו קלות (בשמן בישול), לפני אחסונו
- הקפידו לשמן בעיקר את השוליים העליונים של הסיר ושטח המגע המקביל במכסה
במחבתות ומשטחי גריל – על מנת למנוע הדבקות הבשר למשטח:-
- יש למרוח קלות בשמן בתום השטיפה
- לחמם את המחבת לחום גבוה, ולהנמיך את גובה הלהבה בהגיעכם לטמפ' - לפני הנחת הבשר
- להניח לבשר להיצלות לפחות ½1 דקות, לפני כל מגע בו
הוראות אל תעשה:-
- אין לחמם כלי ריק
- למניעת נזק לדפנות ולידיות - אין להשתמש במקור חום הגדול מבסיס הכלי
- שימוש בחום גבוה מיועד להרתחת נוזלים בלבד. החום המומלץ ע"ג הכיריים הוא להבה בינונית. יש להימנע מחימום יתר - עלול לגרום להידבקות המזון לכלים
- אסור להשתמש בחומרי ניקוי אגרסיביים, (מסירי שומנים קרים או חומרים חומצתיים) או בצמר פלדה או ספוגים מתכתיים.
- מומלץ להימנע משטיפת הכלי במדיח כלים (גם בכלים שהיצרן מתיר זאת)
- אין לשטוף כלי בישול חם במים קרים, יש לאפשר לכלי הבישול להתקרר לחלוטין לפני הניקוי
- הימנעו מגרירת כלי בישול על גבי משטח הכיריים, פן תגרמו נזק לכיריים ולציפוי האמאייל
- אין להכניס את הכלי לתנור בטמפרטורה גבוהה מ- º180 צלזיוס
- צינון כלי לוהט במים קרים – עלול לפגוע בשכבת הציפוי
- אין להשאיר כלי רטוב – ללא ייבוש
- היזהרו במגע בכלי חם, ותמיד הרחיקו ממגע ידם של ילדים
כל הזכויות שמורות © סושף ®