קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685

Cleaver Wüsthof ® Gourmet 4685
בחר גודל (אורך בס"מ):: 
מחיר חנות: ₪749.90
מחיר באתר: ₪749.90
גרזן לבשר 19ס"מ Gourmet 4685/19
מק"ט:
142114425
זמינות: 
במלאי. נשלח בתוך 2-6 ימי עבודה
משלוח חינם
תשלום פייפאל
אחריות
סכין מוטבעת מיחידת פלדה עד לקצה הידית
לוגו הקלשון המפורסם על הסכין
קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685
קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685
קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685
קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685
קופיץ גרזן קצבים Wüsthof® Gourmet 4685
תאור

קופיץ לעצמות גרזן קצבים Cleaver מסדרת Gourmet תוצרת Wusthof Dreizack גרמניה, דגם 4685

גרזן קופיץ לעצמות דגם 4685 מסדרת Gourmet של Wusthof Dreizack - קופיץ עצמות מקצועי בעל להב רחב וכבד, מבנה מוצק ואיכותי, אידאלי לקיצוץ נתחי בשר גדולים, הכנת ספריבס וקיצוץ עצמות. 
לבחירתכם  קופיץ לעצמות עם להב באורך 19 ס"מ, (עובי דופן 5 מ"מ, משקל 810 גרם) או באורך 21 ס"מ (עובי דופן 5 מ"מ, משקל 970 גרם), או באורך 24 ס"מ (עובי דופן 5 מ"מ, משקל 1100 גרם).

תכונות מרכזיות של קופיץ לעצמות גרזן קצבים Cleaver 4685 מסדרת Gourmet:-

  • לבחירתכם קופיץ לעצמות דגם 4685 באורך להב - 19 ס"מ | 21 ס"מ | 24 ס"מ
    • דגם 4685/19:- להב באורך 19 ס"מ | אורך כללי 31.6 ס"מ | רוחב הלהב 8.2 ס"מ | עובי הלהב 5 מ"מ | משקל כללי 810 גרם
    • דגם 4685/21:- להב באורך 21 ס"מ | אורך כללי 36.2 ס"מ | רוחב הלהב 8.5 ס"מ | עובי הלהב 5 מ"מ | משקל כללי 970 גרם
    • דגם 4685/24:- להב באורך 24 ס"מ | אורך כללי 39.3 ס"מ | רוחב הלהב 9.8 ס"מ | עובי הלהב 5 מ"מ | משקל כללי 1100 גרם
  • מיוצר מסגסוגת פלדת אל-חלד ייחודית לווסטהוף – חזקה במיוחד וללא הכתמה
  • להב מוטבע עשויי מיקשה אחת מפיסת פלדה אחת (כרום מוליבדן ונדיום)
  • מחושל ל- º56 רוקוול – מבטיח חדות ממושכת
  • ידית ארגונומית תלת מסומרת עמידה במיוחד והגיינית
  • ידית מלאה - סכין מוטבעת מיחידת פלדה עד לקצה הידית
  • מלווה באחריות מלאה להעדר פגמי ייצור
  • הסכין מיוצר במלואו במפעלי ווסטהוף דרייצק בסולינגן גרמניה
תכונות המוצר
  • יצרן: Wusthof, Germany
  • סדרה: WÜSTHOF Gourmet
  • סדרה: Wusthof® Gourmet
  • סוג: קופיץ בשר, סכיני קצב מקצועי
  • פלדת הלהב:
  • קשיות פלדה: 56°Hrc
  • תכונות: מוטבע
  • ידית: Riveted POM
  • תוצרת: גרמניה
אודות היצרן

ווסטהוף דרייצק - סכיני מטבח לחיים

בכל העולם, כאשר אומרים סכין, השם הראשון שצץ יהיה – ווסטהוף דרייצק. סמל הקילשון (דרייצק) המפורסם המתנוסס על מוצרי החברה, הפך לאחד מסימני המסחר המוכרים ביותר בעולם כיום – כמייצג סמל של עיצוב, שימושיות, ואיכות ללא פשרות.

Made in Germany

חברת ווסטהוף, שהוקמה בשנת 1814 בסולינגן גרמניה, מובילה את הסטנדרט העולמי בייצור סכיני מטבח, והינה תאגיד יצור הסכינים הגרמני הגדול והנפוץ בעולם. חברת ווסטהוף מקדימה במשאבים, מיכון ומחקר את מתחרותיה, וכך סגסוגת הפלדה ממנה עשויים הסכינים היא ללא ספק המשובחת מסוגה - מבטיחה חדות גבוהה ביותר לסכין, וגם מקיימת.

סכין חדה תמיד

המסר שלנו: "ווסטהוף – תמיד חד" מועבר באמצעות ייצור סכיני מטבח מהטובים בעולם – חדים יותר, וכאלה שיישארו חדים לזמן ממושך יותר מהסכינים שהכרתם עד היום. כשאחרים מרוצים, אנחנו תמיד דוחפים קדימה להגדרת חוד להב סכין, מאתגרת ופורצת גבולות, אך נשענת על מסורת של איכות. בטח תסכימו אתנו שסכין הינו כלי העבודה העיקרי לכול מי שעובד במטבח ביתי או מקצועי. סכין איכותית פשוט משפרת את איכות החיים – מאפשרת עבודה מהירה, מהנה ובטוחה, באמצעות להב חד המפיק חיתוך מדויק ונטול מאמץ. ולכן חשוב לדעת שאיכות הסכין נמדדת על פי קשיות או חוזק הפלדה, שיקבעו את חדות הלהב ומשך הזמן שהלהב יישמר חד.

באחריות

סכין ווסטהוף שתרכשו, מגובה ב- 25 שנות אחריות בינלאומית, כך שתוכלו להיות בטוחים שקניתם סכין שתלווה אתכם כברת דרך ארוכה. אם גם אתם שוקלים לרענן את סכיני המטבח שלכם, ולהחליף את הסכינים הישנות והקהות בחדשות, כדאי שהפעם תצטיידו בסכין חדה ואיכותית, שתבטיח לכם עבודה מהירה ונוחה ותלווה אתכם לזמן ממושך, מבלי שתצטרכו לקחת משכנתא

על סדרת WÜSTHOF Gourmet

סדרת סכיני שף Gourmet של Wusthof Dreizack גרמניה, לחובבי הבישול הרציניים - לחיתוך במדויק עם סכין שף שהוא תוצר טכנולוגיית הלייזר המתקדמת ביותר. להב הסכין מיוצר מפיסת פלדה אחת (כרום מוליבדן ונדיום), מושחז לחדות אופטימלית, ומאפשר תחזוקת להב קלה. 
הסכינים מאוזנים היטב ומשודכים לידית ארגונומית תלת מסומרת חלקה והגיינית. ידית הסכין עשויה מפולימר סינתטי מסוג Polyoxymethylene (POM) –   בעל מבנה מולקולרי דחוס עמיד במיוחד, המונע ספיחת נוזלים וריחות, ואף ימנע מצבע הידית לדהות לאורך השנים 
סדרת סכיני שף Gourmet כוללת מגוון רחב של סכיני מטבח לכל השימושים ומיוצרת במפעלי ווסטהוף בסולינגן גרמניה, ומלווה באחריות יצרן ל-25 שנה

תכונות מרכזיות של סדרת סכיני מטבח Gourmet:-

  • מיוצרים מסגסוגת פלדת אל-חלד ייחודית לווסטהוף
  • פלדה X50CrMoV15 - חזקה במיוחד וללא הכתמה
  • סכין מוטבעת עשוייה מיקשה אחת מפיסת פלדה אחת (כרום מוליבדן ונדיום)
  • קשיות:- מחושל ל- º56 רוקוול – מבטיח חדות ממושכת
  • להב חד המאפשר תחזוקה קלה עם שטול
  • מתאים למגוון רחב של שימושים
  • ידית מלאה (לכל הסכינים שאורכם עולה על 12ס"מ)
  • ידית ארגונומית תלת מסומרת חלקה, עמידה לשנים והגיינית
  • מלווה באחריות מלאה להעדר פגמי ייצור
  • הסכינים מיוצרים במלואם במפעלי ווסטהוף דרייצק בסולינגן גרמניה
הוראות שימוש

חברת ווסטהוף מייצרת סכיני מטבח בסולינגן גרמניה מאז 1814, ותורמת לעיצוב תרבות המטבח באספקת סכיני מטבח איכותיים. סכיני המטבח של ווסטהוף הן הנפוצות והנמכרות ביותר בעולם, ומשמשות את מיטב השפים ואף זוכות לפופולאריות עצומה בקרב חובבי המטבח. סמל הקילשון (דרייצק) המתנוסס על מוצרי החברה מאז 1814, הוא מסימני המסחר המוכרים בעולם – ומייצג חותם של עיצוב, שימושיות, ואיכות ללא פשרות.
כדי שהסכין שרכשתם תשמש אתכם לשנים רבות, מומלץ לקרוא בעיון, ולהקפיד על הוראות השימוש והתחזוקה המפורטות לעיל. אנו תקווה כי תעשו שימוש מושכל בסכיני האיכות של ווסטהוף – תוצרת גרמניה, תוך הקפדה על תחזוקתם הנדרשת, להשגת הנאה מרבית מן הסכין האיכותית שרכשתם.
הנכם מוזמנים אף לגלוש במגזין באתר האינטרנט שלנו במדור שימוש ותחזוקת סכינים ולעיין במידע שימושי לסכיני מטבח

הוראות שימוש כלליות לסכיני מטבח – 

  • אין להשתמש בסכין לקיצוץ וחיתוך עצמות או עצמים קפואים. 
  • סכינים נועדו לחיתוך בלבד, ולא שחרור מכסים, או פתיחת קופסאות שימורים. 
  • השתמשו תמיד בסכין חד, ועל גבי משטח חיתוך מתאים העשוי עץ או מפלסטיק. אין לחתוך ישירות על משטח השייש במטבח, או על משטחי חיתוך מזכוכית.

הוראות ניקוי לסכיני מטבח – 

  • טפלו בסכינים שלכם בזהירות כדי למנוע היסדקות, חתכים והתקהות החורפה (חוד הלהב). אנו ממליצים על ניקיון הסכין באופן ידני, תוך שימוש בדטרגנט עדין, שטיפה עדינה במים פושרים, וניגוב יסודי באמצעות מטלית רכה.
  •  שימוש בכמות גדולה של דטרגנט, או כאשר סכינים אינם מנוקים מיד בתום השימוש, או כאשר סכין אינו מנוגב היטב - עלולים להוביל להופעת נקודות קורוזיה. ברוב המקרים נקודות אלו ניתנות להסרה בקלות עם חומר ניקוי לנירוסטה, הניתן להשגה כמעט כל חנויות לכלי בית, או לחילופין למסור את הסכין להברקה.
  • הימנעו משטיפת סכיני מטבח במדיח כלים

הוראות לאחסון סכיני מטבח – 

  • יש לאחסן סכינים היטב כדי לשמור על הקצוות שלהם. מומלצים – מגון להב "נושם", פס מגנטי לתליית סכינים, מתקן מעץ סטנד/בלוק או מגש מגירה עם חריצים מבודדים בין כל להב. 
  • יש להרחיק סכיני מטבח מהישג ידם של ילדים.

הוראות לשמירה על חדות סכיני מטבח -

  • שמירה על חדות הסכינים היא הדרך הטובה ביותר להבטיח את אריכות ימיהם - באמצעות שטול או משחיז הסכינים של Wusthof או אבן השחזה מתאימה. אמצעים אלו הינם בגדר פריט משלים לטיפול בסכיניכם.
  • יש לעשות שימוש אך ורק במשחיז סכינים שמתאים לקשיות פלדת הסכין, ושאושרו ע"י היצרן
  • שימוש במשחיז סכינים שאינו מתאים - עלול לגרום לנזק משמעותי לסכין שלכם

כל הזכויות שמורות© סושף®

מאמרים

ביקורות

סער
22.06.2014

קופיץ ווסטהוף 7 אינץ'

אתמול הכנו צ'ולנט. לצורך כך רכשתי 2 ק"ג בשר ראש (?), זה מה שהקצב המליץ. בד"כ אנחנו מכינים משריר חתוך או ממס' 5, בדיעבד זו היתה בחירה מעולה. הבשר התקבל בשני נתחים גדולים והתייצבתי בחדווה למשימת החיתוך לקוביות. אלא שהתברר שמדובר בבשר סיבי וגמיש, שלא התרשם כלל מנסיונות החיתוך שלי עם סכין קצבים הנקלס 8 אינץ', ידית עבודה של ניק קורצקי (הסכין ככלל עובדת הרבה בחיתוך בשר טרי ועשוי, לרוב אין בעיה). אחרי כמה חיתוכי-נפל (הצלחתי לחתוך קצת עם הרבה מאמץ) ונאצות, נזכרתי שיש לי קופיץ ווסטהוף 7 אינץ', אצלי כבר שנים רבות אבל השתמשתי בו מעט מאד. כמה תנועות על השטול לחידוש החורפה ולעבודה: מכה ומשיכה-שתיים, זה כל מה שנדרש, ותוך כמה דקות 2 ק"ג הפכו לקוביות.