למה כדאי לרכוש סכין שף של ווסטהוף דרייצק?
בכל העולם, כאשר אומרים סכין מטבח השם הראשון שעולה לראש של כל בעל מקצוע הוא Wusthof Dreizack. סמל הקילשון (דרייצק) המפורסם המתנוסס על מוצרי החברה, הפך לאחד מסימני המסחר המוכרים ביותר בעולם כיום – כמייצג סמל של עיצוב, שימושיות, ואיכות ללא פשרות.
אז למה כדאי גם לכם לרכוש דווקא סכין שף תוצרת ווסטהוף דרייצק?
בגלל הפלדה -
אמנם להב של סכין שף נראה מתכתי ודומה בכל סכיני השף, אבל מרכיבי סגסוגת הפלדה בה היצרן משתמש בייצור סכין שף, ישפיעו ישירות על חוזק הפלדה, העמידות שלה ומשך הזמן שהלהב יישאר חד – משמע איכות הסכין.
חברת ווסטהוף, שהוקמה בשנת 1814 בסולינגן גרמניה, מובילה את הסטנדרט העולמי בייצור סכיני מטבח, והינה תאגיד יצור הסכינים הגרמני הגדול והנפוץ בעולם. חברת ווסטהוף מקדימה במשאבים, מיכון ומחקר את מתחרותיה, וכך סגסוגת הפלדה ממנה עשויים להבי הסכינים מחושלת לקשיות אופטימלית של °58 רוקוול - המבטיחה חדות גבוהה וממושכת לסכין, ותחזוקת להב נוחה. כל הסכינים של ווסטהוף מיוצרות במלואן מאז 1814 בסולינגן גרמניה, ועשויות מיקשה אחת מגוש פלדה יחידני המקנה חסינות יוצאת דופן – סכיני שף עם ביצועים גבוהים יותר, ועמידות לאורך שנים כולל הגנה מפני קורוזיה
בגלל החדות –
יצרנים של סכיני שף אוהבים לציין שהם מייצרים סכיני שף חדות, אבל לרוב מתעלמים מהשאלה כמה חד להב הסכין? ואף לכמה זמן יישאר חד? חלק מיצרני הסכינים אוהבים לדון בגאומטריה של הלהב בהתייחס לזווית ההשחזה של קצה הלהב. באופן מסורתי משחיזים את חוד הלהב לכ- 20 מעלות (סה"כ 40 מעלות) מכל צד של הלהב, שמשמעותו חוד עבה וחזק יחסית. זווית ההשחזה של רוב סכיני ווסטהוף דרייצק היא עד 15 מעלות מכל צד (סה"כ 30 מעלות), וזה יוצר סכיני שף עם להב חד יותר שמאפשר חיתוך קל ומדויק יותר.
לרוב, סכיני שף שיושחזו לקצה חד כל כך, יאבדו את חדותם במהירות מאחר וחוד להב מסוג זה, אינו עבה וחזק דיו, אז איך ווסטהוף עושים זאת? הסוד הוא בפלדה – הלהב של סכיני ווסטהוף דרייצק עשוי סגסוגת פלדת אל-חלד ייחודית, מחושלת לקשיות גבוהה יותר – ולכן להבי הסכינים החדים יותר גם יישארו חדים לזמן ממושך יותר, כדי שכשתחתכו גם את העגבנייה בסכין, ולא תתלבטו אם הסכין תחתוך..אלא תתענגו מקלות החיתוך כשתבתקו את העגבנייה בדרככם...
בנוסף כל הלהבים של סדרות סכיני שף מחושלות מתוצרת ווסטהוף דרייצק מחודדים בהשחזת לייזר רובוטית – PETec – שיוצר להב סכין שף חד כתער, חלק ואחיד לכל אורך חוד הלהב
בגלל הנוחות -
כל אחת מסדרות סכיני שף ווסטהוף דרייצק מציעה ידית ארגונומית שונה בעיצוב ובחומר, ומשקל סכין שונה, להתאמה אופטימלית לצרכים ולתחושת הנוחות של האוחז בסכין. הסכינים מאוזנים ונוחים לאחיזה, באופן המספק כלי עבודה יעיל בשימוש יום יומי, למגוון הצרכים במטבח, שיהפוך את הכנת המנה להנאה קולינרית. יותר מ- 350 דגמים של סכיני מטבח זמינים במגוון מוצרי החברה, ומלווים בנוסף עם היצע של קרשי חיתוך ומשטחי חיתוך, בלוקים לאחסון סכיני שף ופתרונות איחסון לסכיני מטבח, מספריים למטבח ועזרים שונים
בגלל האמינות - אחריות לכל החיים -
סכיני מטבח מתוצרת ווסטהוף דרייצק מיוצרים כבר יותר מ- 200 שנה בסולינגן בגרמניה, משווקים ביותר מ- 90 מדינות בעולם, והם הבחירה המועדפת של השפים המכובדים ביותר בעולם, וחובבי בישול ביתי גם יחד. סכיני שף ווסטהוף הם גם השותף הרשמי של נבחרות השפים הלאומיות של גרמניה ויפן, כמו גם צוותי נבחרות קולינריות בינלאומיות נוספות. כל סכין מטבח של ווסטהוף שתרכשו מלווה ב- 25 שנות אחריות יצרן בינלאומית, כך שתוכלו להיות בטוחים שקניתם סכין שף שילווה אתכם כברת דרך ארוכה.
אם גם אתם שוקלים לרענן את סכיני המטבח שלכם, כעת שווה במיוחד לרענן את סכיני המטבח שלכם , להיפרד מהסכינים הישנות והקהות וליהנות מסכין שף חדשה, חדה ואיכותית, כזו שתבטיח לכם עבודה מהירה ומהנה, ותלווה אתכם לזמן ממושך, מבלי שתצטרכו לקחת משכנתא או לטרוח בגינה כל העת. המסר שלנו "ווסטהוף – תמיד חד" מועבר באמצעות ייצור סכיני מטבח מהטובים בעולם – סכיני שף חדים יותר, וכאלה שיישארו חדים לזמן ממושך יותר מהסכינים שהכרתם עד היום. כשאחרים מרוצים, אנחנו תמיד דוחפים קדימה להגדרת חוד להב סכין, מאתגרת ופורצת גבולות, אך נשענת על מסורת של איכות.
כל הזכויות שמורות© סושף®