סיר קדירה אובאלי 10ל אמאייל תוצרת Ibili ספרד
סיר קדירה אובלי מצופה חיצונית באמאייל Vitrified enamel steel תוצרת Ibili ספרד, בנפח של כ- 10 ליטר במידות 30*40 ס"מ גובה 17.5 ס"מ, המיועד לבישול איטי ובריא מלא טעמים וויטמינים, תוך שימוש מועט בשמנים.
סיר זה משלב עיצוב קלאסי עם איכות, לקבלת תוצאה טובה על הכיריים או בתנור, במשקל קל יותר מסירי יציקת ברזל מסורתיים, מאחר וגוף הסיר עשוי מתכת ברזל דק יותר מסירים יצוקים וכבדים, ועם זאת בעל יתרונות:-
- נפח נדיב במיוחד, במשקל קל יותר
- ספיגת חום מהירה יותר, ופיזור אחיד
- תמורה טובה במחיר נגיש יותר (Value for money)
תכונות מרכזיות של סיר קדירה אובאלי 10ל אמאייל תוצרת Ibili:-
- מידות הסיר:- אורך 40 ס"מ | גובה 17.5 ס"מ | נפח 10 ל'
- הסיר והמכסה מצופים חיצונית באמאייל איכותי בצבע אדום מנוקד, ולמכסה טבעת נירוסטה היקפית לשמירת הקצוות מצ'יפים ושברים
- חלקו הפנימי עטוף ציפוי נון סטיק מתקדם רב שכבתי.
- הסיר והמכסה מצוידים כ"א בזוג ידיות אחיזה קצרות
- מתאים לשימוש בכל מקורות החום כולל אינדוקציה ובתנור אפיה
- תוצרת Ibili ספרד
- יצרן: Ibili, Spain
- סדרה: כלי בישול
- סוג סיר: סיר קדירה
- מבנה: מלבני - אובאלי
- תכונות הסיר: מתאים לתנור, מתאים למדיח, מתאים לאינדוקציה
- ציפוי: אמאייל
- איכות: סטנדרט אירופאי
- מתכת הבסיס: ברזל
- תוצרת: ספרד
- סדרה: Ibili®Enamel
חברת איבילי Ibili הספרדית, מייצרת ומשווקת כלי מטבח כבר יותר מ- 60 שנה, בחדשנות בלתי פוסקת, והתאמת הכלים לדרישות השוק, על מנת לספק כלים באיכות בלתי מתפשרת, להשגת שביעות רצון לקוחותיה
להשגת התוצאות הטובות ביותר ועל מנת ליהנות לאורך זמן מהשימוש בסירים, מחבתות או משטחים בציפוי אמאייל, יש להקפיד על ההוראות הבאות:-
הוראות עשה:-
- לפני שימוש ראשון, יש לשטוף היטב במים חמים עם נוזל ניקוי
- לפני תחילת חימום, הקפידו לשים בתוך הכלי נוזל, שומן או מזון
- התאימו את גובה הלהבות לגודל תחתית הכלי
- ניתן להכניס לתנור לחום עד טמפרטורה מקס' של º180 צלזיוס
- כלי ניילון, עץ או סיליקון מומלצים לשימוש בתוך הכלי
- לבשו כפפות חסינות חום ונקטו בזהירות במגע עם כלי חם - ידיות הסיר והמכסה יכולים להתחמם מאוד
- בעת הסרת המכסה, מקמו תמיד את המכסה כך שהאדים יופנו מכם כדי למנוע כוויות מחום
- בכלים מיציקת ברזל - יש לאחוז בבטחה בשתי הידיות לפני ניוד, ולהימנע מהטחתם במשטח
- סיר חם, יש להניח על תחתית לסיר ולא להניח ישירות על משטח שיש קר
- להשריה, השתמשו רק במברשות רכות וספוג רך לכלים (לא במדיח)
- בתום הבישול, יש להניח לכלי להתקרר, לפני שטיפתו
- יש להקפיד ולרחוץ את הכלים במים חמים עם דטרגנט (סבון) נייטרלי (שאינו מכיל כלור או חומרים אלקלינים), ומיד לייבש היטב בנייר סופג
- בתום השטיפה, ייבשו היטב את הכלי, ושמנו אותו קלות (בשמן בישול), לפני אחסונו
- הקפידו לשמן בעיקר את השוליים העליונים של הסיר ושטח המגע המקביל במכסה
במחבתות ומשטחי גריל – על מנת למנוע הדבקות הבשר למשטח:-
- יש למרוח קלות בשמן בתום השטיפה
- לחמם את המחבת לחום גבוה, ולהנמיך את גובה הלהבה בהגיעכם לטמפ' - לפני הנחת הבשר
- להניח לבשר להיצלות לפחות ½1 דקות, לפני כל מגע בו
הוראות אל תעשה:-
- אין לחמם כלי ריק
- למניעת נזק לדפנות ולידיות - אין להשתמש במקור חום הגדול מבסיס הכלי
- שימוש בחום גבוה מיועד להרתחת נוזלים בלבד. החום המומלץ ע"ג הכיריים הוא להבה בינונית. יש להימנע מחימום יתר - עלול לגרום להידבקות המזון לכלים
- אסור להשתמש בחומרי ניקוי אגרסיביים, (מסירי שומנים קרים או חומרים חומצתיים) או בצמר פלדה או ספוגים מתכתיים.
- מומלץ להימנע משטיפת הכלי במדיח כלים (גם בכלים שהיצרן מתיר זאת)
- אין לשטוף כלי בישול חם במים קרים, יש לאפשר לכלי הבישול להתקרר לחלוטין לפני הניקוי
- הימנעו מגרירת כלי בישול על גבי משטח הכיריים, פן תגרמו נזק לכיריים ולציפוי האמאייל
- אין להכניס את הכלי לתנור בטמפרטורה גבוהה מ- º180 צלזיוס
- צינון כלי לוהט במים קרים – עלול לפגוע בשכבת הציפוי
- אין להשאיר כלי רטוב – ללא ייבוש
- היזהרו במגע בכלי חם, ותמיד הרחיקו ממגע ידם של ילדים
כל הזכויות שמורות © סושף ®