קלחת נירוסטה Foodie ללא מכסה

Saucepan St. Steel round w/lid FOODIE Lacor
בחר גודל (קוטר בס"מ): 
מחיר חנות: ₪309.90
החסכון שלך: ₪10.00 (3%)
מחיר באתר: ₪299.90
קלחת Foodie נירוסטה 16 ס"מ 1.5 ליטר
מק"ט:
133012109
זמינות: 
במלאי. נשלח בתוך 2-6 ימי עבודה
משלוח חינם
משלוח מהיר
תשלום פייפאל
קלחת נירוסטה Foodie
קלחת נירוסטה Foodie ללא מכסה
תאור

קלחת נירוסטה Foodie עם ידית ארוכה Lacor ספרד

קלחת נירוסטה מסדרת FOODIE תוצרת Lacor ספרד, הוא סיר בישול קטן נפלא עם ידית ארוכה, עשוי מנירוסטה 18/10 איכותית ועמידה, ללא ציפוי, ובסיס סנדוויץ' להולכת חום מיטבית
כלי הנירוסטה מתוצרת לקור ספרד, שייכים אמנם באיכותם למטבח המקצועי, אך יתאימו לפאר את המטבח הביתי של חובב הבישול הרציני. הכלים מאופיינים במבנה נירוסטה 18/10 איכותית, עבה ואחידה (פנים וחוץ, צדדים ותחתית) שפה למניעת נזילה, ידיות נירוסטה מופרדות למניעת התחממות, תחתית מתוחכמת המאפשרת הולכת חום מלאה ואחידה לתוך התבשיל.
בקיצור, זוהי המלצה חמה עבורכם, אם אתם מעוניינים בקלחת מנירוסטה

תכונות מרכזיות של קלחת נירוסטה Foodie עם ידית ארוכה Lacor ספרד:-

  • קלחת איכותית – לתוצאות מקסימליות ,היגיינה, ובישול בריא עם נראות נפלאה ועמידות לשנים
  • לבחירתכם קלחת נירוסטה Foodie בקוטר:- 16 ס"מ | 18 ס"מ
  • יעילות תרמית לבישול מהיר במיוחד
  • תחתית בסיס סנדוויץ' אוגר ומעביר חום, להולכת חום מהירה ואחידה
  • גימור מלוטש מוברש פנים וחוץ
  • ידית אחיזה ארגונומית מפלדת אל חלד מלאה
  • מתאים לכל מקורות  החום כולל לאינדוקציה ולהכנסה לתנור
  • מתאים לשטיפה במדיח כלים
  • תוצרת Lacor ספרד
תכונות המוצר
  • יצרן: Lacor, Spain
  • סדרה: כלי בישול
  • סדרה: Lacor® Foodie
  • תכונות הסיר: ידיות לא מתחממות בכיריים, מתאים למדיח, מתאים לאינדוקציה
  • ציפוי: ללא ציפוי
  • מתכת הבסיס: נירוסטה
  • תוצרת: ספרד
אודות היצרן

חברת LACOR הספרדית, מייצרת כלי מטבח מקצועיים באיכות מעולה לשוק המוסדי כבר כ-60 שנה. מדיניות הפיתוח והייצור של החברה שואפת לחדשנות מתמדת, והתאמת הכלים לדרישות השוק, על מנת לספק כלים באיכות בלתי מתפשרת כשלפניה מוצבת מטרת השגת שביעות רצון לקוחותיה

על סדרת כלי בישול
הוראות שימוש

הוראות שימוש ותחזוקה לסירים ומחבתות Foodie

לשמירה על תקינות המחבת ו/או הסיר, יש להקפיד על ההוראות הבאות:-

  • אין להשתמש באקונומיקה לניקוי כלי זה
  • לעולם אל תניח כלי בישול ריקים על גוף חימום
  • אין לאפשר ללהבות גז לעלות על דפנות הסיר או המחבת 
  • לאחר כל שימוש, יש לשטוף ולייבש היטב את כלי הבישול

הנחיות לשימוש ותחזוקה:

  • לפני השימוש הראשון, שיטפו את הכלי היטב במים חמים וסבון כלים, וייבשו עם מטלית יבשה
  • מומלץ לחמם את הכלי באופן הדרגתי, ולהימנע מחשיפתו למכות חום חזקות
  • בגמר הבישול, השאירו את הכלי להתקרר לטמפרטורת החדר. אין לשטוף את הכלי במים קרים, כשעודו חם.
  • הכלי מתאים גם לשטיפה במדיח כלים, אולם רחצה ידנית במים חמים עם סבון כלים מומלצת, ותתרום לאריכות חיי הכלי
  • במידה ונעשה שימוש במדיח כלים לניקוי הכלים, יש לנגב היטב ידנית את הכלים, בתום סבב הניקוי במדיח, גם אם הם נראים יבשים.
  • אין להשתמש באמצעי ניקוי שוחקים כגון צמר פלדה וכיו"ב
  • הימנעו מאחסון הכלים בערמה עם כלי מתכת הלולים לגרום לשריטת המשטח
  • מומלץ להעדיף להשתמש במריות וכלי ששת מעץ או פלסטיק, ולהימנע משימוש במתכתיים
  • למניעת התפתחות קורוזיה ושימור תכונות הכלים:-
    • יש להקפיד ולרחוץ את הכלים במים חמים עם סבון כלים (שאינו מכיל כלור או חומרים אלקלינים), ומיד לייבש היטב בנייר סופג.
    • יש להימנע משימוש בחומרי ניקוי המכילים כלור (כגון מלבינים למיניהם).
    • כאשר מוסיפים מלח לתוך הכלי, יש להוסיפו רק לאחר שהמים בכלי רתחו, ולהקפיד על ספיגתו המלאה של המלח.
    • אין לאחסן מזונות חומציים כאלה המכילים מלח, חומץ, עגבניות או לימון וכיו"ב בכלי, בתום הבישול
    • מומלץ לאחסן את הכלים במקום יבש.

טיפול נכון ומענה לתחזוקת מחבתות וסירים Foodie 

  • קושי בהסרת מדבקות - חממו את כלי הבישול קלות להסרת המדבקה בגרוד עם קצה הציפורן או מרית
  • לפני שימוש ראשון - לשטוף את כלי הבישול במי סבון חמים, לשטוף ולייבש היטב
  • הופעת משקעי גיר לבן/אבנית - לשטוף את כלי הבישול במי סבון חמים, לשטוף ולייבש היטב
  • ניקוי שאריות שרופות בכלי לאחר שימוש - השרו מים בסיר, עם סבון ניקוי, הרתיחו למשך 10 דקות. ולאחר מכן נקו עם מטלית רכה
  • סיר שנשטף במדיח הכלים אינו נקי - בחרו בתוכנית שטיפה עם השריה מוקדמת
  • חלב, שמן וכדו' שגלש ונשפך -  שטפו את הסיר ונקו את חלקו החיצוני, לפני הנחתו שוב על גוף חימום
  • סיר הושאר על הכירה וכעת הוא חם מאוד - אין לקרר מיידית. הניחו לסיר להתקרר לאט
  • לאחר שהושארו על גוף חימום, הנוזל או המזון בסיר התייבשו והוא הצהיב או הכחיל - אם צבע הכלי מבריק, יש לנקותו עם חומר ייעודי לניקוי נירוסטה. ולפני שימוש הבא שטפו אותו כמו בפעם הראשונה אם צבע הכלי הוא מט, שטפו אותו כרגיל עם סבון וכרית ניקוי
  • שימוש בכלי בישול עם ידיות בקליט בתנור - יש להסיר את הידיות, אלא אם הוראות השימוש אומרות שהן חסינות חום לתנור
  • הופעת שריטות על גוף הסיר לאחר שימוש רגיל - שנו את מוצר הניקוי לסוג עדין יותר
  • לאחר שהשארנו את הסיר להתקרר עם המכסה עליו, כעת קשה להסירו - חממו את הסיר על הכירה, וברגע שתבחינו שהמכסה חם תוכלו להסירו
  • בכל מקרה - לעולם אין להשתמש באקונומיקה או במוצר שוחק לניקוי הסיר

תנאי אחריות לסירים ומחבתות Foodie

בכפוף לתנאים וההגבלות של אחריות זו, חברת Lacor Spain מתחייבת לצרכן הרוכש המקורי להיעדר פגמים במוצר - הן פגמים בחומר והן פגמי ייצור, בתנאי שימוש רגילים ובכפוף להוראות השימוש במוצר (כפי שמתואר להלן) למשך 24 חודשים מרכישתו ("תקופת הכיסוי"), ובכפוף להצגת חשבונית קניה מקורית, כל עוד פגמים או נזק כאמור לא נבעו מטיפול לא נכון או שימוש לרעה על ידי המשתמש.
האחריות לכלי (בהתאם לסעיף 3 של המועצה האירופית 1999/44/CE) אינה מכסה:-

  • אביזרים מתכלים (כמו חלקי פלסטיק וכו')
  • שינויי גוון או חזות, בהיבט הפיזי, הנגרמים משימוש בחומרים שוחקים או מזיקים, חשיפה ממושכת לחום להבה גבוהה, תגובות אלקטרוכימיות של מים או משקעי אבנית
מאמרים