סכין קצבים פשיטה מסדרת סכיני הקצבים HACCP תוצרת Fischer® צרפת, דגם 1050
סכין פשיטה לבשר דגם 1050 תוצרת Fischer צרפת, הוא סכין קצבים מקצועי עם להב קמור באורך 16 ס"מ, מסגסוגת פלדת אל חלד Nitrocut NCV50®. מסדרת סכיני הקצבים עם הידית הצבעונית בתקן HACCP, בנוי לפשיטת עור לבשר.
לשמירת חוד הלהב - הימנעו מלחתוך עצמות בסכין
Fischer® (Fischer-Bargoin) היא חברה צרפתית בבעלות משפחתית משנת 1859 וממוקמת במרכז הייצור המוערך ב- Thiers צרפת, ומתמחה בייצור סכינים מקצועיות ואמצעי חידוד והשחזת פלדות. מאז, צברה החברה ידע ופיתחה שיטות ייצור ייחודיות שהועברו מדור לדור במהלך 160 השנים האחרונות
Fischer® מציעה מגוון ציוד עבור קצבים ומטבחים – במוקד אמצעי השחזה וחידוד, וסכינים מקצועיות תוצרת צרפת ובאיכות גבוהה.
תכונות מרכזיות של סכין פשיטה HACCP תוצרת Fischer:-
- דגם 1050-16:- להב - 16 ס"מ
- סכין משמש לפשיטת עור בבשר
- להב קמור קשיח מפלדת Nitrocut NCV50® - פלדת אל חלד עם ביצועים מעולים
- השחזת רובוטית לחדות אחידה
- תהליך חיסום מיוחד מאפשר להשחיז את הלהב בחידוד חוזר ונשנה
- סכין מאוזנת בהתאמה של פרופורציות הידית והלהב – לחיתוך נטול מאמץ
- ידית פוליפרופילן עם אלסטומר לנוחות רבה יותר
- ידית בטיחותית עם קצה מגן אצבעות
- מלווה באחריות מלאה להעדר פגמי ייצור
- מיוצר במפעלי Fischer בצרפת על ידי בעלי מקצוע מיומנים
- יצרן: Fischer, France
- סדרה: סכיני קצב מקצועיות
- סוג: סכין פריסה, סכיני קצב מקצועי
- תוצרת: צרפת
- תכונות: מוטבע
- חוד הלהב: חלק V
- זווית השחזה: 20°
ברוכים הבאים לדף הבית של Fischer-Bargoin צרפת, בישראל
Fischer® (Fischer-Bargoin) היא חברה צרפתית בבעלות משפחתית משנת 1859 וממוקמת במרכז הייצור המוערך ב- Thiers צרפת, ומתמחה בייצור סכינים מקצועיות ואמצעי חידוד והשחזת פלדות. מאז, צברה החברה ידע ופיתחה שיטות ייצור ייחודיות שהועברו מדור לדור במהלך 160 השנים האחרונות
בשנת 1859 ייסד אטיין ברגוין את בית המלאכה שלו לסכינים מקצועיות ב- Thiersבמרכז צרפת. גם כיום לאחר יותר מ- 150 שנה לאחר מכן, מתמחה החברה בייצור מוצרים איכותיים - סכינים מקצועיים, אמצעי השחזה וכלי מטבח במרכז הייצור שלה ב- Thiersצרפת. הודות למיזוג המוניטין של פלדות פישר וסכיני ברגוין, עסקים בבעלות הדור השישי באותה משפחה, החברה הממוזגת שנקראת כעת Fischer - מציעה מגוון רחב של מוצרים לכל עיבוד הקשור למזון.Fischer® (Fischer-Bargoin) 1859 - Ytd.
Fischer® (Fischer-Bargoin) 1859 - Ytd.
160 years of Experience and Thiers France know-How Tradition
המוניטין של סכיני Bargoin ופלדות Fischer בקרב אנשי מקצוע, נובע מהידע הייחודי בייצור ועיבוד פלדות, במרכז התעשייתי הנחשב ב- Thiers ואיכות הלהבים של מוצרי החברה
החברה המשפחתית, שהוקמה במרכז מצוינות תעשייתי ב- Thiers צרפת מאז 1859, כיום מבוססת אוטומציה במפעל הייצור המודרני. מצוינות המוצרים של החברה נשענת על מומחיות העובדים שלה, ושת"פ עם בעלי מלאכה ותעשיות מקומיות באזור. הטקסט "תוצרת צרפת" המוטבע על המוצרים של Fischer® מבטיח את מקוריות הייצור. העיקרון של Fischer® הוא לשלוט בכל שלב בתהליך הייצור. החל בעיבוד תעשייתי של להבי הסכינים ופלדות השחזה, וכלה בהזרקת ידית פלסטיק במוצרים. חדשנות ומודרניזציה של המפעל ואמצעי הייצור בחברה, היוו את ליבו של העסק המשפחתי בששת הדורות האחרונים, כך שיוכלו להציע כלים בעלי דיוק גבוה
חברת Fischer® הינה היצרן היחיד של פלדות השחזה וחידוד בצרפת, ומהמובילים את תחופם אמצעי ההשחזה בעולם, ומספקת את מוצריה גם עבור מותגי הסכינים הגרמנים והשוויצרים המובילים
Fischer® commitment - functionality, innovation and uncompromising quality –
Our principles for already 160 years
סכיני קצבים מקצועיות תוצרת Fischer צרפת
מתחם סכיני קצבים מקצועיים תוצרת פישר צרפת, כולל בעיקר סכינים מסדרת Sandvik™ - סכיני קצבים מקצועיות ברמת פרמיום - סכיני קצבים מקצועיות הטובות מסוגן, בנויות מסגסוגת מיוחדת של פלדת אל חלד מתקדמת Sandvik™, עם ידיות Bi-Material לאחיזה בטוחה ונוחה במיוחד, הסכינים מבוססות על להבים מסגסוגת פלדת אל-חלד איכותית, המעובדת ומחושלת בתהליך ייצור מבוקר, על מנת שתיהנו מסכין פרמיום אמיתי, עם ביצועים מעולים
תהליך החישול וההתקשות של סגסוגת הפלדה מתרחש בתהליך הלהטה מבוקרת בחום של יותר מ- 1000 מעלות צלזיוס, ולאחריו מועברת הפלדה להרפיה. מכיוון שפלדה מוקשה אינה גמישה, תהליך ההרפיה מביא ל"יישור" המולקולות בפלדה, ומעניק ללהב את הגמישות הנדרשת ע"מ שיוכל לעמוד בלחץ המופעל עליו מבלי להיסדק או להישבר
בנוסף, כל סכיני קצבים Sandvik מושחזות ומחודדות, בהשחזת רובוטית מונחית לייזר ואוטומטית לחלוטין, על מנת להבטיח איכות אחידה. בחידוד הלהב בשלב הגימור והליטוש הסופי - מתקבל להב עם חוד חלק לחלוטין
There Was Never A Good Knife Made Of Bad Steel” – Benjamin Franklin..."
סדרת סכיני קצב מקצועיות באיכות פרמיום FISCHER SANDVIK כוללת מגוון רחב של סכיני קצבים עם להבים מוטבעים, מצוידים בידית העשויה מחומר כפול ייחודי Bi Material - הנן סכיני הקצבים המקצועיות הטובות ביותר בתעשייה, עם להבים בקשיות גבוהה יותר, בעלי חדות גבוהה מוכחת, ושמירת חוד לזמן ממושך יותר
Fischer Sandvik - סדרת סכיני קצבים שפותחה במיוחד לנוחות השימוש היומיומי של בעלי מקצוע בתעשיית הבשר, בעלות יכולת חיתוך יוצאת דופן, ומשך שירות ארוך יותר
- פלדת הסכיניםSandvik™ 12C27 היא פלדת אל חלד עם ביצועים מעולים המאפשרת חדות תער לסכין, קשיות גבוהה יותר, קשיחות יוצאת דופן ועמידות בפני קורוזיה
- קשיות הפלדה בלהב 56-57 HRC רוקוול (גבוה בכ- 15%ממותג הסכינים השוויצרי המוביל בתעשיית הבשר)
- חדות גבוהה יותר לביצועי חיתוך מעולים
- שמירת חדות לזמן ממושך יותר
- מעגל חידוד והשחזה ארוך יותר – ולכן משך שירות ארוך יותר
- קשיחות ועמידות גבוהה לקורוזיה
- השחזה רובוטית מדויקת במיוחד ואחידה בכל סכין
- הידית המקורית משני חומרים Dual Material Handle
- ידית ארגונומית מעוצבת במיוחד לעבודת בעלי מקצוע בתעשיית הבשר
- ידית אחיזה שאינה מחליקה, גם כשהיד רטובה או משומנת
- אחיזה יציבה לבטיחות שימוש בסביבת עבודה מקצועית אינטנסיבית
- מעל 80% מהיקף הידית מכוסה באלסטומר חלק, לאחיזה נוחה יותר
- מחבר פוליפרופילן מיוחד משולב בין הידית ללהב
- היגייני ובטוח. עומד בדרישות הרגולציה לעבודה במטבח ובאטליז
- כל סכיני Sandvik™ מיוצרות במפעלי Fischer® ב- Thiers צרפת
הוראות שימוש כלליות לסכינים –
- אין להשתמש בסכין לקיצוץ וחיתוך עצמות או עצמים קפואים.
- סכינים נועדו לחיתוך בלבד, ולא שחרור מכסים, או פתיחת קופסאות שימורים.
- השתמשו תמיד בסכין חד, ועל גבי משטח חיתוך מתאים העשוי עץ או מפלסטיק. אין לחתוך ישירות על משטח שייש, או על משטחי זכוכית.
הנחיות ניקוי לסכינים –
- טפלו בסכינים שלכם בזהירות כדי למנוע היסדקות, חתכים והתקהות החורפה (חוד הלהב). אנו ממליצים על ניקיון הסכין באופן ידני, תוך שימוש בדטרגנט עדין, שטיפה עדינה במים פושרים, וניגוב יסודי באמצעות מטלית רכה.
- שימוש בכמות גדולה של דטרגנט, או כאשר סכינים אינם מנוקים מיד בתום השימוש, או כאשר סכין אינו מנוגב היטב - עלולים להוביל להופעת כתמי קורוזיה. ברוב המקרים אלו ניתנות להסרה בקלות עם חומר ניקוי לנירוסטה, הניתן להשגה בחנויות לכלי בית, או לחילופין למסור את הסכין להברקה.
- הימנעו משטיפת סכיני מטבח במדיח כלים
כללי אחסון לסכינים–
- יש לאחסן סכינים היטב כדי לשמור על הקצוות שלהם. מומלצים – מגון להב "נושם", פס מגנטי לתליית סכינים, מתקן מעץ סטנד/בלוק או מגש מגירה עם חריצים מבודדים בין כל להב.
- יש להרחיק סכיני מטבח מהישג ידם של ילדים.
כללים לשמירה על חדות סכינים -
- שמירה על חדות הסכינים היא הדרך הטובה ביותר להבטיח את אריכות ימיהם -
- הדרך המומלצת ביותר היא תחזוקת להב שוטפת באמצעות שטול - מוט השחזה וחידוד,
- לחילופין באמצעות משחיז סכינים מתאים לקשיות הפלדה של הסכינים שלכם
- או באמצעות אבני השחזה ברמת גרעון מתאימה לרמת החדות הנדרשת לסכין
- אמצעים אלו הינם בגדר פריט משלים לטיפול בסכיניכם.
- יש לעשות שימוש אך ורק במשחיז סכינים שמתאים לקשיות פלדת הסכין, ושאושרו ע"י היצרן
- שימוש במשחיז סכינים שאינו מתאים - עלול לגרום לנזק משמעותי לסכין שלכם
הנכם מוזמנים אף לגלוש במגזין באתר האינטרנט שלנו במדור שימוש ותחזוקת סכינים ולעיין במידע שימושי לסכיני מטבח
כל הזכויות שמורות© סושף®