הוראות שימוש ותחזוקה Triply Natural Cooking

הוראות שימוש ותחזוקה מחבת נירוסטה Triply Natural Cooking

 
אופן השימוש:-
מחבת נירוסטה פרמיום Triply Natural Cooking תוצרת Ibili ספרד הוא מחבת מתכתי ללא ציפוי נון-סטיק, וככזה הוא מאפשר חזרה למקורות באופן השימוש,  בדומה לאופן בו מבשלים ומטגנים במחבת ברזל יצוק, וללא המגבלות של מחבת נון סטיק סטנדרטי, וזה הכי פשוט!
מחממים את המחבת כשהיא ריקה למשך כ-2 עד 3 דקות, אח"כ מנמיכים את עוצמת החום לבינוני, ורק אז מוסיפים מעט שמן ומתחילים בבישול
משטח הבישול הטבעי שהוא ללא ציפוי, לא רק מבטיח ניקוי קל לאחר כל שימוש, אלא גם אומר שהמחבת נטולת PFOA ונטולת PTFE, מה שהופך אותה לבחירה בריאה עבורכם 
 
טיפים לשימוש:-
כל החוכמה היא ללמוד כיצד לשלוט בעוצמת החום, בהתאם למזון שאתם רוצים לבשל.  והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא באמצעות התנסות.
כדי לדעת האם המחבת חמה מספיק לאחר שחממתם אותה בשלב הראשון כשהיא ריקה - ניתן לבצע בדיקה פשוטה, באמצעות התזה של כמה טיפות מים לתוך המחבת. המשיכו לחמם את המחבת עד שטיפות המים יישארו עקביות על פני השטח, והימנעו מחום יתר שבו הן מתנדפות מיד.
בשלב זה, הנמיכו את עוצמת החום לבינונית, הוסיפו מעט שמן, והתחילו לבשל
עם הזמן תוכלו להפסיק להשתמש בטריק של טיפות המים. ופשוט באמצעות קירוב כף היד למחבת, תדעו באיזו נקודת טמפרטורה מדובר.
מעניין גם לדעת שאוכל בטמפרטורת החדר נדבק פחות לפני השטח של המחבת, ולכן עדיף להוציא אותו מהמקרר מראש. 
 
הוראות ניקוי:-
לשטוף את המחבת כשהיא חמה, עם מים, חומר ניקוי וכרית ניקוי (הימנע מכריות קרצוף)
אם לא נדבקו שאריות מזון במחבת - עשוי להספיק גם פשוט לנגב אותו עם נייר סופג. בדרך זו, תפתחו ותשמרו תכונת נוגד הידבקות טבעית לשימוש הבא שלה.
אם בכל זאת נדבקו למחבת שאריות מזון, עדיף לשטוף אותו במים כאשר הוא עדיין חם מאוד, ואח"כ לשפשף אותו עם כרית ניקוי