סכין לחריצת לחם Deglon צרפת
סכין חריצה מיוחד ללחמים Deglon צרפת, מורכב מידית אחיזה פלסטית, משודכת ללהב עם קצה מלבני צר וחד כתער, ומשמש לחריצה וסימון בבצק.
נועד במיוחד לחריצת הבצק טרם אפייתו, על מנת למנוע התבקעות בלתי מבוקרת במהלך האפייה, ולהעניק חזות מרשימה לכיכר הלחם.
בניגוד לסכין מטבח - סכין לחריצת לחמים עובר בבצק בקלות וללא חיכוך. הלהב החד במיוחד נועד לחתוך חתוך עמוק ונקי בבצק, והמבנה שלו מאפשר לבצע חתך בזווית שתורמת להיווצרות מעטה פריך באפית כיכר הלחם
טיפים שלנו לשימוש בסכין לחריצת לחמים:-
- כשמשתמשים בבצק דביק, מומלץ לטבול את להב הסכין במים קרים בין חיתוך החריצים
- מומלץ לשמן קלות את להב הסכין, בטרם החיתוך, וגם בתום השימוש, באמצעות תרסיס שמן
- מומלץ לפזר מעט קמח על הבצק, באזור המיועד לביצוע החתכים
- חיתכו את הבצק בזווית חדה, בדומה לקילוף, ולא בחתך אנכי כמו בסכין מטבח
- יש לאחסן את הסכין עם כיסוי המגן של הלהב, כדי לשמור על הקצוות שלו, ולבטיחותכם
תכונות מרכזיות של סכין לחריצת לחם Deglon:-
- חומרים:- ידית פלסטיק ירוקה | להב - נירוסטה
- כולל כיסוי מגן ללהב
- תוצרת Deglon צרפת
- יצרן: Deglon France
- סדרה: שוקולד ואפיה Deglon
- סוג סכין: חריצת לחם
- תוצרת: צרפת
DÉGLON - KNIFE MAKER SINCE 1921
חברת ®Deglon נוסדה ב- Thiers צרפת בשנת 1921. ומזה 100 שנה החברה מעצבת ומייצרת סכיני מטבח וכלי מטבח המיועדים לאנשי מקצוע, כמו גם לטבחים חובבים.
חברת ®Deglon מנוהלת כעסק משפחתי כבר 4 דורות, ומחויבת לחיות ולשתף את ערכיה עם לקוחותיה, שותפיה ועובדיה. המחויבות של ®Deglon היא לספק כלים שימושיים וחדשניים ומובטחים לכל החיים.
Déglon - Coutelier depuis 1921
כל הזכויות שמורות© סושף®
שימוש בסכין לחריצת לחם
כשמשתמשים בבצק דביק, מומלץ לטבול את להב הסכין במים קרים בין חיתוך החריצים
מומלץ לשמן קלות את להב הסכין, בטרם החיתוך, וגם בתום השימוש, באמצעות תרסיס שמן
מומלץ לפזר מעט קמח על הבצק, באזור המיועד לביצוע החתכים
חיתכו את הבצק בזווית חדה, בדומה לקילוף, ולא בחתך אנכי כמו בסכין מטבח
יש לאחסן את הסכין עם כיסוי המגן של הלהב, כדי לשמור על הקצוות שלו, ולבטיחותכם
אזהרה:-
- להב חד כתער
- מגע בלהב עלול לגרום לפציעה
- הרחיקו את הלהב ממגע באצבעות ובגוף
- השתמשו בסכין בזהירות
- הרחיקו מהישג יד של ילדים