מחבת ברזל Woll Carbon Steel
מחבת ברזל מקצועית של Woll עשויה מפלדה מועשרת בפחמן, היא כלי רב-תכליתי אמיתי, ללא שכבת ציפוי, כך שאין מצב שהיא תיפגם משריטות או התקלפות. מנגד, לאחר הכנה ראשונית המשטח הופך לנוגד הדבקה, וככל שתמשיכו ותטגנו במחבת התכונות נוגדות ההדבקה שלו - ילכו וישתפרו באופן טבעי, עם השימוש.
בין אם תרצו לצרוב סטייק משובח או לבשל לאט ירקות רכים - בעזרת מחבת זו תוכלו להכין בקלות כל מנה. הודות לתכונת הנון-סטיק הטבעית, תוכלו אף להכין בה מאכלים עדינים כמו ביצים או לצרוב פילה של דג, מבלי ששום דבר יידבק.
זהו מחבת טיגון מקצועי במבנה קלאסי, עם משטח בישול חלק ודפנות מעוגלות ללא זוויות חדות, מה שמאפשר להחליק את המזון בקלות מן המחבת.
יתרון נוסף הוא הידית הקבועה המצופה בעץ, שמאפשרת שימוש נרחב ובטוח במחבת, במיוחד למי שמעריך אסתטיקה וארגונומיה. המחבת אידיאלית לשימוש על כיריים, אך גם למראה מסוגנן על השולחן – נהדרת למוקפצים שתגישו ישירות
בזכות המבנה החסון, המחבת יכולה לעמוד בטמפרטורות גבוהות, מה שהופך אותה לאידיאלית לצריבה בטמפרטורות גבוהות. הרבגוניות שלו הופכת אותו למושלם גם למנות בינלאומיות כמו פאייה, מנות מוקפצות אסייתיות ולבישול ביתי קלאסי כמו תפוחי אדמה מטוגנים וגולאש.
מחבת טיגון מפלדת פחמן של Woll, היא הרבה יותר מעוד מחבת במטבח שלכם – זהו כלי רב ערך שייקח את כישורי הבישול שלכם לרמה חדשה. עם מוליכות תרמית יוצאת דופן, ידית עץ בת קיימא וארגונומית, ותכונות נון-סטיק טבעיות המשתפרות עם הזמן, מחבת זו משלבת פונקציונליות ועיצוב לשלמות. המחבת אידיאלית לטבחים שמתכוונים להסתמך על כלי בישול ידידותיים לסביבה, עמידים וחזקים. השקיעו במחבת שתעניק לכם הנאה לשנים רבות – לחוויות קולינריות בלתי נשכחות.
כלי בישול מפלדת פחמן קיימים כבר מאות שנים. הם שכיחים במיוחד במטבחים מקצועיים בשל העמידות, והיכולת להגיב במהירות לשינויי חום, ומכיוון שקשה להתחרות ביתרונות הטעם שהם מייצרים. עם מחבת פלדת פחמן תוכלו לעבור באופן חלק מצריבת סטייק בחום גבוה, להשחמה קלה של חמאה, מבלי לדאוג שדבר יישרף
תכונות מרכזיות של מחבת ברזל Woll Carbon Steel:-
- לבחירתכם מחבתות מחבת ברזל Carbon Steel בגדלים הבאים:-
- קוטר 20 ס"מ | גובה 5 ס"מ | משקל 1.2 ק"ג
- קוטר 24 ס"מ | גובה 5 ס"מ | משקל 1.65 ק"ג
- קוטר 28 ס"מ | גובה 5 ס"מ | משקל 2.1 ק"ג
- מחבת מקצועי באיכות פרמיום
- חומר: פלדת פחמן להולכת חום מעולה, והשגת נון-סטיק טבעי
- היווצרות פטינה טבעית בשימוש קבוע לתכונות נון-סטיק משופרות
- עובי דופן 2.5 מ"מ
- עמיד גם בבישול בטמפרטורות גבוהות במיוחד
- PFAS Free
- מתאים במיוחד לחובבי ז'אנר כלי הברזל ויציקת ברזל
- מתאים גם לבישול בריא ואורגני
- דורש הכנה ראשונית תהליך seasoning
- בטיפול פשוט ובתחזוקה שוטפת, ניתן ליהנות מהמחבת לכל החיים
- ידית המתכת מצופה בעץ - מאפשרת מגע נוח ובטוח
- ידית עץ בר קיימא עשויה מחומר גלם מקומי ומתחדש
- חור בקצה הידית לתליה על וו
- מתאים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה
- אינו מתאים לשטיפה במדיח כלים
- תוצרת Woll גרמניה
- מיוצר בסין
- יצרן: Woll, Germany
- סדרה: Woll Carbon Steel
- סדרה: Woll®Carbon Steel
- סוג מחבת: מחבת טיגון
- ציפוי: ללא ציפוי
- איכות: מקצועי, פרמיום
- מתכת הבסיס: ברזל
- תכונות מחבת: ידית לא מתחממת בכיריים, מתאים לאינדוקציה
- תוצרת: סין
Woll Cookware Germany
חברת Norbert Woll Gmbh מייצרת בגרמניה כלי בישול איכותיים, העומדים בדרישות התובעניות ביותר במטבח, ועשויים עבודת יד מבוקרת ומוקפדת. כלי הבישול של Woll מצופים טיטניום, אבני ספיר או יהלומים וזוכים להערכת טובי הטבחים, ונחשבים מובילי דרך לכלי הבישול האיכותיים למטבח. חזון החברה רואה ערך עליון במוצר איכותי Made in Germany ומבוסס על ייצור כלי בישול הנשענים על חדשנות טכנולוגית, ועיצוב שימושי. שילוב עבודת יד מסורתית של כוח אדם מיומן, דייקנות והקפדה, בעיצוב היי-טקי מניבים כלי בישול עטורי פרסים, שמשתמשיהם חווים שנים ארוכות של הנאה ושימושיות. חברת Norbert Woll Gmbh מייצרת מחבתות, סירים וכלי בישול נוספים על בסיס יציקה איכותית, בציפוי טיטניום, אבני ספיר ויהלומים. איכות כלי הבישול של Woll מתבטאת בתוצאות בישול מעולות, ועמידות גבוהה ביותר אף בשימושים מאתגרים במיוחד. כלי הבישול של Woll מיוצרים בגרמניה, והם ללא ספק הטובים והאיכותיים ביותר שתוכלו להשיג.
הוראות שימוש ותחזוקה למחבת פלדת פחמן Woll
הכנת מחבת פלדת פחמן לפני השימוש הראשון (Seasoning)
הקפדה על יישום ההוראות הטיפול בהכנת המחבת, תבטיח הנאה ממושכת מהמחבת שלכם
- שטיפה וייבוש - מחבתות פלדת הפחמן של Woll מגיעות עם שכבת ציפוי מגן מפני קורוזיה. הסירו את הציפוי על ידי שטיפת המחבת עם סבון כלים במים חמים. לאחר הסרת ציפוי המגן, ייבשו את המחבת מיד וביסודיות, כדי למנוע הופעת חלודה.
- למרוח שמן בעדינות - שמנו קלות מגבת נייר סופג בשמן מאכל עם נקודת עשן גבוהה, כמו שמן קנולה. שפשפו את השמן לתוך דפנות המחבת, מבפנים ומבחוץ, בתנועות סיבוביות נמרצות, והסירו עודפי שמן עד שהמחבת נראית יבשה.
- לשרוף אותו - חממו את המחבת המשומנת על להבה גבוהה, עד להפיכת צבע המחבת לגוונים של חום כהה – זו מטרת החיסום אליה נדרש להגיע ב- Seasoning
- החליקו בזהירות - במהלך החימום, הסירו שאריות שמן מפני המשטח, תוך החלקה וחיכוך באמצעות מגבת נייר סופג, כך שפשוט תבריקו ותחליקו את פני המשטח
- עשן - המחבת תעלה לא מעט עשן במהלך תהליך זה, אז מומלץ לאוורר היטב את החדר, ולפתוח חלון לרווחה. העלאת העשון תיפסק בסופו של דבר, כאשר גוון המחבת התכהה, וציפוי השמן השלים את הטרנספורמציה שלו, כך שיצר את השכבה הראשונה של משטח הנון-סטיק הטבעי במחבת שלכם
- חזרה - חיזרו על מריחת שכבת שמן דקה, וחממו את המחבת שוב ושוב, עד שתתכהה באופן ניכר, וצבעה הפך לגוון חום כהה. חזרה על תהליך Seasoning 3-4 פעמים, אמורה להספיק כדי להשיג את הגוון הכהה הרצוי, ולהתחיל בבישול במחבת.
- נון-סטיק טבעי - המחבת כעת אינה דביקה בבישול, באופן טבעי, ומוכנה לשימוש.
- זה הולך ומשתפר - תכונות הנון-סטיק של המחבת, ילכו וישתפרו ככל שתשתמשו יותר במחבת. בסופו של דבר צבע המחבת אמור להשחיר ממש
אנו ממליצים לצפות בסרטון ההדרכה – הכנת מחבת פלדת פחמן לשימוש
הוראות שימוש ותחזוקה לטיפול שוטף במחבת מפלדת פחמן
כדי להבטיח את תקינות המחבת שלכם, נדרש תמיד לנקות ולייבש אותה היטב לאחר השימוש. (הוראות אלו הן בנוסף להכנה הראשונית הנדרשת למחבת באמצעות חשיפתה לחום בהליך Seasoning)
- בתום כל שימוש, שטפו את המחבת במים חמים, וייבשו היטב.
- כדי למנוע פגיעה בפטינה הטבעית:-
- הימנעו משימוש בסבון כלים אגרסיבי
- השתמשו בספוגים או מברשות רכים לניקוי
- אל תשתמשו בצמר פלדה או בחומרי ניקוי קשים
- יבשו היטב את המחבת במטלית רכה, מיד לאחר הניקוי, כדי למנוע חלודה
- לאחר הייבוש, נדרש למרוח שכבה דקה של שמן בישול על פני המחבת (פנים וחוץ). זה שומר עליו מוגן היטב, ומאפשר לפטינה להתפתח
- אחסנו את המחבת במקום יבש ומאוורר
- הימנעו מערימתה עם מחבתות או סירים אחרים, כדי למנוע שריטות
כל הזכויות שמורות© סושף®