סגור
סינון לפי מאפיינים
סינון לפי מאפיינים

מאמרים

למה כדאי לקנות אצלנו

  • קונים ישירות מהיבואן
  • בלי פערי תיווך במחיר משתלם
  • מבינים בסכינים וכלי מטבח
  • המגוון הרחב ביותר בכל מותג
  • פריטים מקוריים וחדשים
  • אספקה מהירה ושרות מעולה
  • קונים בראש שקט באחריות
  • קניה מאובטחת
  • יחס אישי ואדיב
  • משלוח PickUP חינם בקניה מעל 150 ₪*

סכיני פירוק

סינון לפי מאפיינים
מיין לפי:
נמצאו 21 מוצרים
Nov SALE
Nov SALE
₪119.90 - ₪124.90₪79.92 - ₪91.92
Nov SALE
Nov SALE
₪109.90 - ₪119.90₪84.91 - ₪93.41
המוצר אזל מהמלאי
Nov SALE
המוצר אזל מהמלאי
Nov SALE
2 גדלים
Nov SALE
Nov SALE
₪109.90 - ₪119.90₪84.91 - ₪93.41
(5/5)
2 גדלים
Nov SALE
₪109.90 - ₪124.90₪79.92 - ₪91.92
2 גדלים
Nov SALE
3 גדלים
Nov SALE
₪189.90 - ₪249.90₪143.92 - ₪191.92
(5/5)

סכיני פירוק

סכין פירוק היא סכין מטבח עם להב צר יחסית, ישר או מעוקל, שמסתיים עם קצה שפיצי חד. סכינים לפירוק משמשים להסרת עצמות של עוף, בשר ודגים, כשנדרש חיתוך בקו מדויק, ובמיוחד חתכים עמוקים וחורים. 
דגים, בשר ועופות מכילים עצמות שלרוב אינם רצויים, ונדרש להסירם בתהליך הכנת הבשר, 
עקרונית ניתן להפריד את העצמות מהבשר, ברוב החתכים, עם סכין מטבח רגיל, אבל זה פשוט יגרום לבזבוז של בשר, במהלך החיתוך להפרדת הבשר והגידים מהעצם
להבים של סכין פירוק יכולים להיות נוקשים או גמישים (קיים גם להב גמיש למחצה). סכין פירוק עם להב נוקשה מתאימה יותר לבשר בקר ובשר חזיר, ואילו סכין פירוק עם להב גמיש, תהיה עדיפה לפירוק עוף ודגים. 
סכין פירוק אינו מיועד לחתוך דרך עצמות, אלא על גבי העצם ומסביבה.

שיקולים בבחירת סכין לפירוק בשר

גמישות הלהב והמבנה שלו הנם היבטים חשובים לשקול בבחירת סכין פירוק. אם תבחרו בסכין פירוק עם להב גמיש לביצוע חתך על בשר עבה, הסכין עלולה להתכופף מידי ולא לחתוך. לעומת זאת בחירה של סכין פירוק עם להב נוקשה לפירוק דגים, תגרום שהסרת העצמות תארך יותר זמן
בוחרים בסכין עם להב נוקשה – כשנדרש לפרק חלקי בשר קשים או בשר עם עור עבה יותר  חיתוך הדורש סכין פירוק עם להב צר ונוקשה, על מנת לשמור על  רמה גבוהה של דיוק בעת הפרדת הבשר מהעצם
בוחרים בסכין עם להב גמיש (וקצר יחסית) – כשנדרש לפרק חלקי בשר רכים יותר, עופות ודגים. סכין פירוק עם להב צר וגמיש, מסוגל להפריד את העצמות מן הבשר בעדינות הנדרשת, בזריזות ובקלות יחסית.
סוג הפלדה ותחזוקה נדרשת – סכין מוטבע או מחושל אלו שיקולים חשובים בבחירת סכין פירוק בשר, עבורו נדרש גם להב מפלדת אל חלד איכותית שתהיה בעלת קשיות פלדה גבוהה, על מנת שיחזיק את החדות לזמן ממושך,  ועם עמידות גבוהה בפני הכתמה וקורוזיה, על מנת שהלהב לא יחליד, אך עדיין ניתן יהיה להשחיזו בקלות

לעיתים אנו נשאלים מה ההבדל בין סכין פירוק לסכין פילוט?

אז בעיקרון סכיני פירוק משמשים להפרדת בשר מעצם, ואילו סכין פילוט משמשת בדגים להסרת העצמות והעור מהבשר

המלצה שלנו:- אם היינו צריכים לבחור סכין פירוק אחת לבשר

כשמדובר בסכינים לבשר ודגים, חשוב להתאים להב סכין לפעולה שתרצו לבצע, סוג המזון שאתם חותכים ולגודלו. אנחנו בסושף מבינים שאתם צריכים סכין פירוק שתוכלו לסמוך שיעבוד בשבילכם, שיישאר חד מידי יום על מנת לבצע את העבודה ושירגיש לכם נוח ובטוח ביד. סכיני פירוק שאנו מציעים יעזרו לכם לבצע את העבודה במהירות, ובאופן בטוח ומדויק

בחרו סכין פירוק שלהבו עשוי מפלדת אל חלד עתירת פחמן, בקשיות גבוהה על מנת שלא תידרשו להשחזות תכופות, והסכין תישאר חדה לזמן ממושך - ללא עוררין זו סכין פירוק מחושלת מסדרת ה- Classic של Wusthof – סכין פירוק סופר איכותי שקל לתחזק ולהשחיז, שישמש אתכם ככלי נוח בפירוק כל סוג של בשר

סכיני קצבים מקצועיות תוצרת Fischer צרפת

מתחם סכיני קצבים מקצועיים תוצרת פישר צרפת, כולל בעיקר סכינים מסדרת Sandvik™ - סכיני קצבים מקצועיות ברמת פרמיום - סכיני קצבים מקצועיות מפלדת אל חלד מתקדמת Sandvik™מסגסוגת מיוחדת עם ידיות Dual Material לאחיזה בטוחה ונוחה במיוחד
סדרת סכיני קצב מקצועיות באיכות פרמיום FISCHER SANDVIK כוללת מגוון רחב של סכיני קצבים עם להבים מוטבעים, מצוידים בידית העשויה מחומר כפול ייחודי Dual Material – אלו מיטב סכיני הקצבים המקצועיות בתעשייה, עם להבים בקשיות גבוהה יותר, בעלי חדות גבוהה מוכחת, ושמירת חוד לזמן ממושך יותר

כל הזכויות שמורות© סושף®

מאמרים